Book tid online
  •  Næste ledige tid efter aftale

Seneste bedømmelser

3 måneder siden
Andre opgaver ,  Citroën Xsara Picasso 2003
7 måneder siden
Toyota Urban Cruiser 2012
Super service
7 måneder siden
Tilbehør og biludstyr ,  Toyota 1.8 Hybrid 2015
Super service og fair pris. Fik en fin aftale da værkstedet blev forsinket med min bil. Vask og støvsugning af bilen var ikke fuldendt derfor "kun" fire stjerner.
7 måneder siden
Bremser ,  Mitsubishi Outlander 2007
Rigtig god oplevelse ved første besøg hos Viabiler. Kan klart anbefale værkstedet.
8 måneder siden
Tilbehør og biludstyr ,  Mazda 5 2008
8 måneder siden
Motor ,  Toyota Avensis 2005
Fint arbejde og de støvsugede også bilen. Desværre fandt de også en del andre ting som skulle laves, men det er vist mere pga ældre bil ;)
8 måneder siden
Andre opgaver ,  Audi A6 2005
God service.
8 måneder siden
Chevrolet Tacuma 2006
God behandling. Godt arbejde.
9 måneder siden
Service ,  Toyota Aygo 2008
God pris, virkelig imødekommende og lette at indgå aftale med. Alt forløb absolut perfekt!
11 måneder siden
Andre opgaver ,  Toyota Aygo 2008
Motorlampen og olielampen lyste så jeg kørte forbi Via Biler for at få identificeret årsagen. Efter de havde tjekket bilen fik jeg besked om at motoren var i stykker fordi den formodentlig sluger olie og at motoren skulle skiftes til en pris på 40.000 kroner. Jeg blev informeret om at bilen ikke kan køre mere og ville gå i stå med det samme hvis jeg kørte ud fra værkstedet i den. Jeg blev spurgt om jeg ønskede at få en ny motor i bilen men valgte at takke nej i første omgang, og da jeg derfor ikke kunne få en lånebil valgte jeg at køre afsted i min bil igen efter værkstedet havde fyldt olie på bilen. Bilen kørte uden problemer og alle lamper stoppede med at lyse efter der kom olie på - jeg har derfor fået en second opinion på Via Bilers vurdering og motoren er ikke i stykker og sluger ikke olie - den manglede blot olie!!! Jeg er glad for at jeg ikke lod værkstedet skifte motoren til 40.000 kroner.....