Book tid online
  •  Næste ledige tid om 19 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

13 dage siden
Bremser, Volkswagen Transporter 1997
5 måneder siden
Tilbehør og biludstyr, Chevrolet Cruze 2012
Billigt. Lyn hurtig betjening. Venligt personale.
5 måneder siden
Andre opgaver, Renault Megane III 2014
6 måneder siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Ford Focus 2008
Rigtig god service. Vi fik testet motoren uden beregning, og fik rådgivning om, hvad der skulle til, og hvad dette evt. ville koste. Helt klart et sted vi kan anbefale.
7 måneder siden
Anhængertræk, Volkswagen Caddy 2013
Bare super. Fik flere tilbud som alle ville skifte komplet El-sæt. Her hos Tårnby Elektro fik jeg tilbud på udskiftning af selve stikket som jeg havde forespurgt. Og lidt forefaldende arbejde som dukkede op blev lavet uden ekstra omkostninger når nu det hele var åbnet op alligevel. Kan anbefales. Jeg kommer helt sikkert igen...
10 måneder siden
Audi A4 2006
God service holder prisaftaler. Bruges formentlig igen
11 måneder siden
Kobling, Ford Transit 280S Van 2007
super service, rigtigt godt værksted
11 måneder siden
Anhængertræk, BMW 2 2015
cirka et år siden
Andre opgaver, Volkswagen Polo 1995
Polo kunne ikke starte. Der aftales, at de laver en fejlsøgning til ca. 250 kr, derefter kunne man evt. have aftalt nærmere. Vi afleverer den et par dage før weekend. På den anden side af weekenden ringer vi for at høre hvad de finder ud af, da får vi så at vide, at de af ukendte grunde godt kunne starte bilen og var ved at være færdig med dét, der svarer til et lille service(additiver, olieskift + filter og luftfilter). Efter afhentningen af bilen tikker det pludseligt højlydt fra tandremsområdet. Så hvad der bare skulle have været ca. 250 kr blive mere end ti-doblet.
cirka et år siden
Tilbehør og biludstyr, Chevrolet Nubira 2006
Værkstedet løste opgaven, man blev godt behandlet. Manualer og regning ok. God afslutning, hvis der var spørgsmål, var man velkommen tilbage.