Book tid online
  •  Næste ledige tid om 4 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

11 dage siden
Anhængertræk ,  Volkswagen Caddy 2013
Bare super. Fik flere tilbud som alle ville skifte komplet El-sæt. Her hos Tårnby Elektro fik jeg tilbud på udskiftning af selve stikket som jeg havde forespurgt. Og lidt forefaldende arbejde som dukkede op blev lavet uden ekstra omkostninger når nu det hele var åbnet op alligevel. Kan anbefales. Jeg kommer helt sikkert igen...
3 måneder siden
Audi A4 2006
God service holder prisaftaler. Bruges formentlig igen
5 måneder siden
Kobling ,  Ford Transit 280S Van 2007
super service, rigtigt godt værksted
5 måneder siden
Anhængertræk ,  BMW 2 2015
8 måneder siden
Andre opgaver ,  Volkswagen Polo 1995
Polo kunne ikke starte. Der aftales, at de laver en fejlsøgning til ca. 250 kr, derefter kunne man evt. have aftalt nærmere. Vi afleverer den et par dage før weekend. På den anden side af weekenden ringer vi for at høre hvad de finder ud af, da får vi så at vide, at de af ukendte grunde godt kunne starte bilen og var ved at være færdig med dét, der svarer til et lille service(additiver, olieskift + filter og luftfilter). Efter afhentningen af bilen tikker det pludseligt højlydt fra tandremsområdet. Så hvad der bare skulle have været ca. 250 kr blive mere end ti-doblet.
8 måneder siden
Tilbehør og biludstyr ,  Chevrolet Nubira 2006
Værkstedet løste opgaven, man blev godt behandlet. Manualer og regning ok. God afslutning, hvis der var spørgsmål, var man velkommen tilbage.
10 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  Peugeot 207 2006
11 måneder siden
Tilbehør og biludstyr ,  Volkswagen Multivan 2005
Smukt udført, til tiden. Gav extra service (bremselygte skiftet ub.)
11 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  VW 2.0 TDI 2010
11 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  Volvo 960 1995
For dyrt. De lægger bare ekstra timer på. De sagde var 8 timer arbejde, ifølge dem. jeg fik rabat på 4 timer, hold da op.! For at udfør en arbejde som jeg havede beskrivede fra starten., hvor de skulle lede efter! Plus reparation at noget som de havde ødelagt ved afmontering af en dele.Har prøvet at høre hvorfor så ,dyr, de komme bare med deres latterligt forklaringer. Noget af den stil som medarbejder skulle også have løn , lige som mig. mm.Den arbejde det skulle tage højst 2 timer, efter min synspunkt. Betalt med det samme og ALDRIG MERE hos dem!