Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

en dag siden
Service, Nissan Qashqai 2010
Perfekt Efter en god oplevelse med CHM Auto i Hvidovre sidste år var det efterhånden tid til et nyt serviceeftersyn (plus lidt ekstraarbejder) og jeg valgte igen CHM Auto. Og, det har jeg ikke fortrudt. Endnu en god oplevelse fra start til slut. God og klar kommunikation og enighed om arbejdets omfang. Undervejs opdagede værkstedet et par yderligere forhold, der også burde rettes og jeg blev kontaktet telefonisk for aftale omkring dette. CHM priser er absolut rimelige og der er intet at udsætte på kvaliteten. CHM Auto kan absolut anbefales – og jeg selv kommer gerne igen. Oscar

CHM Auto - Din Bilpartner - 17. okt 2018

Hej Torkil.

Tusind tak for din bedømmelse. Det sætter vi pris på :-D

Mvh

Carlo
13 dage siden
Mazda 2 2011
21 dage siden
BMW Touring 2014
cirka en måned siden
Service, Toyota Aygo 2012
cirka 2 måneder siden
Aircondition, BMW 318i 2006
udmærket service
2 måneder siden
Aircondition, Citroën C3 2013
God service.
2 måneder siden
Ford Focus 2014
2 måneder siden
Volkswagen Touareg 2007
Bremselampen begyndte at blinke et par gange når jeg var ude og køre, så jeg kontaktede Autobutler for at få 3 tilbud på udskiftning af bremseklodser, valget faldt på CHM Auto i Hvidovre, omkring 30 minutter efter jeg havde afleveret bilen ringede mekanikeren med dårlige nyheder, han kunne ikke skifte klodserne fordi en stempel havde sat sig fast, så han var nødsaget til at udskifte højre bremsekaliber, og så steg prisen fra de aftalte 2.600,- til 5.920,- jeg kunne desværre ikke få den defekte bremsekaliber med hjem den skulle sendes producenten oplyste mekanikeren, da opgaven efter 3 timer endelig var løst sagde mekanikerens hjælper at udluftningen på bremsekaliber var våd, og mekanikeren tørrede væsken af mens han oplyste at den muligvis var utæt selv om han havde spændt udluftningen så meget som han kunne, det kunne være bremsevæske som lå tilbage i gummihætten, nu holder jeg selv øje med om der løber bremsevæske ud ved udluftningen.

CHM Auto - Din Bilpartner - 7. aug 2018

Vi undrer os over bedømmelsen, specielt vi hele vejen igennem var meget rummelige og serviceminded og skiftede bremsekaliber uden beregning.
Vi havde fået forkerte reservedele, men det er risikoen når værkstedet ikke har set bilen inden rep.
3 måneder siden
Hjulskifte, Peugeot 307 2007
Dækket var fladt dagen efter værkstedsbesøget.
3 måneder siden
Aircondition, Kia Venga 2012
De var utrolige hjælpsom