Seneste bedømmelser

7 dage siden
Helle
Volkswagen Up! 2013
15 dage siden
Gert T.
Kia Picanto 2015
Super service, de er virkelig indbegrebet af service hos CarFetch, kan kun anbefale dem og vil helt sikkert bruge dem igen. Kunne jeg gi dem flere stjerner så ville jeg gøre det
17 dage siden
Eva V.
Toyota Aygo 2010
17 dage siden
Mark C.
Peugeot 208 2018
19 dage siden
Maj Britt P.
Toyota Corolla 1998
19 dage siden
Mads
Peugeot 206+ 2011
Safa er en flink og hårdtarbejdende fyr, men der var desværre misforståelser på dagen. Jeg afleverede bilen kl 08:30 den pågældende dag og får at vide, at den vil være færdig omkring kl 17. Jeg hører ikke noget, så jeg ringer og får at vide at der vil gå en time mere. Han tilbyder en lånebil, men en time kan jeg godt vente, da jeg er i nærområdet. Desværre går der efter dette to timer mere, efter at jeg har ringet et par gange. Der er en del mangel på kommunikation desværre. Jeg ville hellere have vidst det fra start at det blev så sent, da det ikke som sådan havde været et problem. Dagen efter lyste motorlampen og jeg kørte ned til værkstedet to dage efter. Her var der nogle motorstik der sad løst. Det blev lavet uden beregning, hvilket var god service.
29 dage siden
Martin W.
BMW 118d 2012
Super fint
cirka en måned siden
Cindy N.
Fiat Panda 2009
Venlig mekaniker, med overskud til kunder. Godt arbejde og god dialog.
cirka en måned siden
Kenneth
Skoda Fabia 2003
CarFetch er et fint lille værksted! Desværre gik der noget galt under arbejdet og jeg fik derfor ikke min bil tilbage til weekenden og måtte bruge deres lånebil som jeg måtte betale parkeringsafgift for. Bilen var ikke ren da den kom, men den var blevet lidt ekstra snavset på instrumentbrættet efter skift af forruden. Der var en fin dialog under hele processen. I forhold til beliggenheden, så er området ikke specielt kønt da det er meget snævert og virker rodet med alle mulige ting. (udendørs) Jeg vil anbefale det til andre.
cirka en måned siden
Rune N.
Volkswagen Passat 2004