Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag

Seneste bedømmelser

7 dage siden
Fejlsøgning/fejludlæsning, Volkswagen Golf VI 2009
11 dage siden
Styretøj, Fiat Punto 2006
Havde problemer med bilen, og ønskede dem lavet. Havde stadig de samme problemer, da jeg havde fået lavet nogle ting her.
17 dage siden
Aircondition, Citroen C5 2003
Jeg har ikke før anvendt auto butler og efter denne oplevelse gør jeg det heller ikke igen. Smed 7000.- for ingenting!  Havde i kommentar felter under aircon og service af bil skrevet at knappen ikke virkede inde i bilen til fanen, så blev der lavet fuld service på aircon selvom fejlen ikke var der. Det samme med service af bil havde jeg skrevet at den skulle gøres klar til syn, men da jeg kommer op siger han han kan lave et tilbud til mig før at få lavet bremser mv. Selvom jeg vil mene at det er en del af det at få lavet service på sin bil. Har haft bilen på andet værksted fortalt om min oplevelse med denne mekaniker hvortil jeg får at vide at han ikke kan se at der er blevet lavet noget.  Føler mig røvrendt på det groveste! Find en anden før i betaler hans ferie eller lignende med jeres penge for ikke at have lavet noget.

CarFetch - 5. aug 2017

Jeg synes at kunden skal få FDM til at gennemgå det arbejde som jeg udførte på bilen.

Udover service og tandrem skift havde kunden bedt mig om at udbedre nogle fejl punkter som stået i synsrapportet, da bilen havde tidligere været til syn, hvor den ikke bestået. Det har jeg så gjordet. Kunden har efterfølgende kørt bilen til omsyn, hvor den bestået.

Hvis der ikke var lavet noget, som den anden værksted påstår, så vil bilen ikke havde bestået omsynen.

Kunden har fået et tilbud på fejlsøgning af sin aircondition til 250,- kr.. Ved fejlsøgning har jeg konstateret at blæser modstander var defekt. Jeg har derefter forslået at skifte modstanderen, det takket kunden nejtak til. Airconservicen har jeg lavet helt gratis. Jeg har også skiftet kilerem gratis.
19 dage siden
Motor, Fiat Punto 2007
Flink mekaniker der lod mig låne sin egen bil da lånebilen ikke var kommet retur. Han skiftede bl.a. bundkar og reparerede udstødning og bilen har kørt upåklageligt og ikke tabt olie siden.
20 dage siden
Ford Ka 2014
En god bil- og kundeservice :-).
cirka en måned siden
cirka 2 måneder siden
Syn/omsyn/synstjek, Toyota Yaris 2006
tilfredsstillende. Da baghjulsbremsesiver, kalibrering og bremsebakke skulle skiftes kostede det tid, at netop Toyota Yaris 2006 var produceret i Frankrig og ikke i Japan. Var ikke til at vide, kostede ikke på arbejdstiden. Fint.
cirka 2 måneder siden
Aircondition, Toyota Avensis 1998
cirka 2 måneder siden
Styretøj, Skoda Octavia 2000
cirka 2 måneder siden
Mercedes C220 2012