Seneste bedømmelser

2 dage siden
Service, Audi TT 2013
7 dage siden
Renault Megane 2010
9 dage siden
Volkswagen Up! 2013
Super god service De informere pr. Telefon under selve service og siger hvad der er af mangler og hvad der ellers skulle være med bilen Gode priser Jeg er helt tilfreds med min service på bil.
9 dage siden
Udstødning, Toyota Yaris 2001
Tiden blev overholdt og der blev ringet
13 dage siden
Aircondition, Saab 9-3 2002
Tilbud fra Autobutler omkring air con. service er utilstrækkeligt, dvs. ikke dækkende for det, som var nødvendigt for at kunne gennemføre service/tjek. Prisen endte på over 1300 kr, og ikke på den pris på 559 kr., som Autobutler havde lovet. Benyt ikke Autobutler!!!
14 dage siden
Suzuki Swift 2018
14 dage siden
Hjulskifte, Volkswagen Up! 2013
20 dage siden
Styretøj, Saab 9-3 2006
20 dage siden
Aircondition, Seat Toledo 2008
Hurtig venlig service
21 dage siden
Service, Fiat Punto 2006
Første besøg hos TS Autoteknik. Oprindeligt var det blot årlig service og syn af min 14 år gamle FIAT Punto og udgifterne skulle holdes på et minimum. Men opgaven udviklede sig desværre til en del mere (som det jo nogen gange gør med gamle biler). Gennem hele forløbet blev jeg dog super godt informeret og opdateret på hvad der blev fundet og skulle laves. Og værkstedet fandt endda en ombytter-del i stedet for en ny for at holde mine omkostninger til de ekstra reparationer nede. Værkstedet havde i øvrigt lagt mine defekte dele til side, så jeg kunne se ved selvsyn, hvad det var de havde skiftet. Regningen var derfor rimelig - og med et absolut rimeligt tidsforbrug til alle de uforudsete reparationer. Alt i alt en meget god service-oplevelse.

*I hele Oktober måned tilbyder vi Airconditionservice for 675kr inkl moms

Arbejdet omfatter Trykprøvning af anlæg med nitrogen, for at kontrollere, at der ikke er nogen utætheder. Udsugning af evt. fugt, samt rensning af evt. bakterier og svampespore. Påfyldning af kølemiddel ifølge af fabriksoplysninger og påføring af olie og sporemiddel. Gennemgang og evt. rensning af klimaanlæg.*