Sulsted Autoteknik - Bosch Car Service

Elkærvej 77, 9381 Sulsted
Medlem af Bosch Car Service
4,3
(24)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Sulsted Autoteknik - Bosch Car Service og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Autoservice af uddannet automekaniker hos Sulsted Auto Teknik
Kasper Christensen startede virksomheden op 1/7 2015.

​Samtidig har Kasper to efteruddannelser foruden uddannelsen som mekaniker; diagnosetekniker og dieseltekniker. En vigtig filosofi for Kasper er, at du altid skal føle dig velkommen hos vores autoværksted, hvorfor vi er på fornavn med mange af vores kunder.

Vi udfører mange forskellige former for autoservice, og derfor er vi specialister i fejlfinding. Så snart din motorlampe lyser, så indikerer bilen, at der er en fejl, hvorfor du skal få den på autoværksted.

Her kan vi hjælpe, hvor vi hurtigt finder ud af, gennem en elektronisk fejlfinding, hvor fejlen er, og får denne løst for dig. Vores kompetencer er mange, og vi kan derfor klare opgaver som motorfejl, abs fejl, fejl i airbaggen eller problemer med gearkassen på kort tid.

​Vi ser ikke os selv som et helt almindeligt autoværksted.

Vi lever og ånder for vores arbejde og sætter derfor en stor ære i at løse problemet med din bil for dig, så du kan køre glad af sted igen med en bil, der virker optimalt.

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.6

 • Arbejdet

  4.6

 • Beliggenheden

  4.5

 • Servicen

  4.5

 • Prisen

  4.4

 • Dialogen

  4.4

Agathe O.
2 måneder siden
Suzuki Alto 2009
De var søde da man har mulighed for at vente i deres kontor, jeg er taknemlig for det, pga sygdom. Bare lidt irreterende at den tid jeg fik fra autobutler, havde de ikke tid alligevel. Så sku jeg komme tilbage en anden dag.
Søren
7 måneder siden
Volkswagen ID.4 PRO 150 KW 2022
Super god service 👍
Vinni L.
12 måneder siden
Skoda Fabia 2018
Super god service og konkurrencedygtige priser. Gennemsigtighed og fleksibilitet var virkelig prioriteret. Helt sikkert et værksted jeg ville vælge igen og anbefale andre i området :-)
Morten
cirka et år siden
Citroën DS3 2011
Claus R.
cirka et år siden
Skoda Octavia 2019
Efter hjulskifte til sommerdæk måtte desværre have efterspændt alle 4 hjul. Specielt højre fordæk. 3 bolte var slet ikke spændt ordentlig på dette dæk.

Søger du værksted i Sulsted?

Gør som 1.394.495 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.