Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service

Ålborgvej 77, 9300 Sæby
Medlem af Bosch Car Service
4,7
(138)
Få tilbud
 •  Mulighed for lånebil
 • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Velkommen!

AutoTeknik Sæby er i dag et supermoderne autoværksted, der nu råder over det udstyr, der er nødvendigt for at servicere og vedligeholde den danske vognpark. Auto Teknik er opdateret til Bosch Diesel Center. Det betyder, at nyt moderne dieseludstyr kan testes og repareres i eget moderne værksted.

Siden 1990 har Auto Teknik haft to rullefelter, et til personbiler og et til last- og varevogne, begge rullefelter er opdateret til det sidste nye. Det betyder, at der kan stilles en hurtig og sikker diagnose på alle køretøjer. Industri- og entreprenørmaskiner samt traktorer og marine er også udstyret med moderne dieselteknik, derfor kan Auto Teknik også her hjælpe med hurtig og professionel diagnose og reparation.

Udstyr og tester er ikke nok, Auto Teknik har nogle af de dygtigste medarbejdere i Danmark. Alle medarbejdere er specialuddannet hos Bosch som Bosch Systemtekniker og Bosch Dieseltekniker og på andre relevante kurser. Med tusindvis af afprøvninger på rullefelt og reparationer af dieseludstyr har vi over stor erfaring og ekspertise, klar til at betjene den danske transportbranche og marine.

Det er ikke kun diesel, men al service og vedligeholdelse samt alle reparationer, der kan udføres på vores moderne værksted. Det nyeste skud på stammen er en supermoderne Bosch dieselprøvebænk, netop sat i gang, og medarbejderne er skolet og klar. Auto Teknik Sæby er Bosch Car Service og Bosch Diesel Center og har derfor Bosch-kvalitetsreservedele og et bredt ombytterprogram på hylderne.

Indehaver Christian Rytter vinder af DM for mekaniker 2007.

Velkommen på vores værksted.
 6

Seneste bedømmelser

 • Servicen

  4.9

 • Fremtoningen

  4.8

 • Beliggenheden

  4.8

 • Arbejdet

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Prisen

  4.6

Jens N.
4 måneder siden
Audi A6 2016
Altid Sober og god betjening 👍
Karl S.
7 måneder siden
Peugeot 308 2018
Super godt!
Besvarelse fra Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service
7 måneder siden
Mange tak.
Per H.
9 måneder siden
Nissan Qashqai 2014
Har ikke sat stjerner ved “arbejdet” da jeg ikke ved det, da bilen hverken går bedre eller dårligere efter ny tandrem, men har al mulig grund til at tro det er ok, som hele forløbet iøvrigt👍😊
Besvarelse fra Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service
9 måneder siden
Mange tak.
Carl J.
10 måneder siden
Ford Fiesta 2014
God og venlig betjening godt arbejde
Besvarelse fra Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service
10 måneder siden
Mange tak
Morten C.
10 måneder siden
Volkswagen Golf 2013
Besvarelse fra Auto Teknik Sæby A/S - Bosch Car Service
10 måneder siden
Mange tak.

Søger du værksted i Sæby?

Gør som 1.356.052 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.