Lindegaardens Auto

Restrup Kærvej 25, 9240 Nibe
Medlem af CarSpot
5,0
(2)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Lindegaardens Auto og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Autoværkstedet tilbyder bilservice og bilreparation
Er du på udkig efter et autoværksted? Hos Lindegaardens Auto tilbyder vi alt inden for bilreparation, bilservice og synsklargøring samt anden vedligeholdelse.

Vores værksted ligger mellem Nibe og Aalborg, men vi har også kunder fra blandt andet Aalborg, Nibe og mange andre steder. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores bilværksted for at få en snak med en automekaniker. Herefter kan vi give et uforpligtende tilbud med en god pris.

Vi servicerer alle bilmærker på vores autoværksted
Som dit lokale Carspot-værksted er vi en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder. Vi udfører service og reparation på næsten alle bilmærker og modeller, og det er uanset, om det er en nyere eller en ældre bil.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende:

Klargøring til syn
Airconditionservice
Opbevaring af dæk
Reparation af alle bilmærker
Andre opgaver for et autoværksted
Vi har altid konkurrencedygtige priser, og arbejdet udføres i henhold til fabrikkens specifikationer. Samtidig bestræber vi os på at yde en optimal service.

Hos Lindegaardens Auto tilbyder vi rentefri finansiering af din reparation, så du kan blive godt og sikkert kørende på vejene uden bekymringer for bilens drift sikkerhed

Seneste bedømmelser

Carsten M.
3 måneder siden
Hyundai i10 2017
Godt lille værksted med god service
Charlotte V.
5 måneder siden
Volkswagen Polo 2016
Perfekt

Søger du værksted i Nibe?

Gør som 1.356.316 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.