Velkommen til N. S. Auto Horsens

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber reservedele ind via FTZ og Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist/ værkstedskæde – så både pris og kvalitet hænger sammen. Og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele!

Vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvor du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, stort som småt og kan herudover også tilbyde rust og pladearbejde samt alle former for skadesarbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Kobling Opel Vectra (2007)
"Rigtig godt sted at få ordnet sin bil. Man følte sig godt behandlet fra start til slut og der var rigtig god service!"

Dæk, dækmontering og hjulskift Chevrolet Spark (2010)
"super betjening, godt arbejde, super fair pris, intet at sætte finger på, vil helt sikkert bruge dem igen..! "

Dæk, dækmontering og hjulskift Skoda Fabia (2005)

Andre opgaver Suzuki Alto (2011)
"Efter jeg havde accepteret tilbuddet, ringede jeg til værkstedet og kunne komme til med det samme. Mine nummerplader blev fastgjort som ønsket mens jeg ventede og jeg fik en kop kaffe i ventetiden. Super god service og venlige mekanikere. Kan klart anbefales!"

Andre opgaver BMW X5 (2004)
"God service - lavet rigtig godt til tiden - og alt som aftalt."

Kobling Citroën C4 (2006)
"Min bedømmelse bygger jeg på en positiv oplevelse med mekanikeren MC. som forklarede mig hvad der blev udført og han viste mig de defekte dele. Kobling/svinghjul og en ny tandrem+vandpumpe. så er jeg kørende i ca. år igen super :) ja og så Prisen er jo så også alm. mennesker kan betale den. "

Elektrisk arbejde Ford Fiesta (2005)

Kobling Suzuki Ignis (2007)
"Renovering af Gearkasse og Kobling"

Affjedring/støddæmpere Seat Alhambra (2003)
"Perfekt udført, helt efter aftale og lidt til endda, tusinde tak. Det var første gang jeg prøvede N.S.Auto, men vi ses helt sikkert igen. Virkelig fint arbejde, alt er skiftet som aftalt og bilen har stadig sine gode køreegenskaber, efter skift af fjedre og støddæmpere i for. Pr. telefon aftalte jeg med værkstedet, at jeg tog et par stålfælge med, der skulle have nye vinterdæk på. Jeg blev bare lovet dem færdige i løbet af 1-2 dage, men de var allerede færdige, da jeg hentede bilen igen. Skønt, så kunne jeg straks give min kones bil vintersko på. Værkstedet havde desuden forslået skift af to stabilisatorbolte, men aftalen blev, at hvis de kunne holde til at blive genbrugt, blev de det. Det lykkedes, så reparationen blev billigere end tilbudet."

Service Ford Mondeo (2009)
Vis flere brugerbedømmelser