Velkommen til N. S. Auto Horsens

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi køber reservedele ind via FTZ og Mekonomen – Skandinaviens største autogrossist/ værkstedskæde – så både pris og kvalitet hænger sammen. Og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele!

Vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvor du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får et gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, stort som småt og kan herudover også tilbyde rust og pladearbejde samt alle former for skadesarbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Kobling Citroën C4 (2006)
"Min bedømmelse bygger jeg på en positiv oplevelse med mekanikeren MC. som forklarede mig hvad der blev udført og han viste mig de defekte dele. Kobling/svinghjul og en ny tandrem+vandpumpe. så er jeg kørende i ca. år igen super :) ja og så Prisen er jo så også alm. mennesker kan betale den. "

Elektrisk arbejde Ford Fiesta (2005)

Kobling Suzuki Ignis (2007)
"Renovering af Gearkasse og Kobling"

Affjedring/støddæmpere Seat Alhambra (2003)
"Perfekt udført, helt efter aftale og lidt til endda, tusinde tak. Det var første gang jeg prøvede N.S.Auto, men vi ses helt sikkert igen. Virkelig fint arbejde, alt er skiftet som aftalt og bilen har stadig sine gode køreegenskaber, efter skift af fjedre og støddæmpere i for. Pr. telefon aftalte jeg med værkstedet, at jeg tog et par stålfælge med, der skulle have nye vinterdæk på. Jeg blev bare lovet dem færdige i løbet af 1-2 dage, men de var allerede færdige, da jeg hentede bilen igen. Skønt, så kunne jeg straks give min kones bil vintersko på. Værkstedet havde desuden forslået skift af to stabilisatorbolte, men aftalen blev, at hvis de kunne holde til at blive genbrugt, blev de det. Det lykkedes, så reparationen blev billigere end tilbudet."

Service Ford Mondeo (2009)

Service Skoda Fabia (2005)
"God forklaring på hvad der snart skal laves"

Dæk, dækmontering og hjulskift Peugeot 407 (2008)
"god service"

Dæk, dækmontering og hjulskift Renault Clio III (2009)
"Rigtig god service og prisen holdt."

Tandrem/kæde Ford Focus (2002)
"Efter godkendelse fra autobutler, fik vi hurtigt aftalt en tid hvorpå den kunne komme på værksted. Arbejdet blevet også udført hurtigt, og til den aftalte pris. Da jeg hentede bilen, fik jeg at vide at vandpumpen burde være blevet skiftet i sammen med tandremmen. De stod ellers beskrevet i aftalen inden arbejdet var begyndt, at de så ville kontakte mig. De glemte de. Lidt ærgerligt når det ellers stod beskrevet i aftalen."
N. S. Auto Horsens - 17. oktober 2014
Hej Søren
Ved ikke om du misforstod, Jeg er af den holdning at man altid bør skifte vandpumpen når man skifter tandremmen hvis denne er trukket af tandremmen.
Vi skulle kontakte dig som aftalt hvis vi fandt fejl på vandpumpen under udskiftningen af tandremmen, vandpumpen fejlede ikke noget og det var derfor du ikke blev kontaktet.
Mvh. Niels Simonsen

Tandrem/kæde Peugeot 407 (2005)
"Hurtig og go betjening."
Vis flere brugerbedømmelser