CarePoint Horsens

Høegh Guldbergs Gade 42, 8700 Horsens
5,0
(4)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra CarePoint Horsens og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Carepoint Horsens tager hånd om dig og din bil!
Har din bil brug for den allerbedste pleje? Vi er her for at sikre, at du får præcis det. Vi tilbyder omfattende og omhyggelige serviceeftersyn, klargøring af bilen, interiørrens, klimaanlægsservice, rustbehandling, udbedring af glasskader, og meget mere. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, at din bil er vigtig for dig.

Uanset om du kører i en Skoda, Seat, VW, Audi eller anden model, er vi specialister og klar til at håndtere ethvert behov. Vi har det avancerede udstyr og den dybdegående viden, der kræves for at udføre hver opgave til perfektion.

Kom ind og oplev forskellen selv. Vi tilbyder attraktive priser på reparationer og serviceeftersyn, hvor kvalitet og kundetilfredshed altid er vores primære fokus. Vi glæder os til at byde dig velkommen og overgå dine forventninger

Vi ser frem til at modtage dig og din bil.

De bedste hilsner.
CarePoint Horsens!

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  5.0

 • Beliggenheden

  5.0

 • Arbejdet

  5.0

 • Servicen

  5.0

 • Dialogen

  5.0

 • Prisen

  4.5

Allan J.
14 dage siden
Skoda Fabia 2007
Sådan! Bestilte tid pga. en rustskade. Fik fixet dét, men oveni købet også en dunkende lyd som var opstået siden, samt fik kørt bilen til omsyn og den “bestod” :) alt det nåede de på én dag, selvom jeg kun havde booket tid til rustskaden. Fandme dejligt. Og altsammen tilsammen til en lavere pris end jeg havde fået tilbudt KUN for rustskaden hos en konkurrent! Det kan ikke være meget bedre, tror jeg.
Ole J.
14 dage siden
Ford C-Max 2010
Vores motorlampe lyste og et andet værksted havde brugt mange timer på at fejlsøge men måtte give op. CarePoint bød ind på opgave og lovede at de nok skulle finde fejlen, da de havde nogle gode og erfarne mekanikere. Og ganske rigtigt efter nogle timer fandt de fejlen og løste opgaven. Dejligt at der findes nogle super dygtige mekanikere som kan gennemskue hvad der er galt.
Kim Nedergaard
cirka 2 måneder siden
Citroën C4 2017
Benjamin M.
2 måneder siden
Toyota Corolla Verso 2007
super god service og venlig betjening

Søger du værksted i Horsens?

Gør som 1.339.049 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.