Mesballe Autocenter

Thorsagervej 30A, 8550 Ryomgård
Medlem af CarSpot
4,7
(7)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Mesballe Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Professionel autoværksted - vi gør det nemt
Hos Mesballe AutoCenter i Ryomgård mellem Grenaa, Randers og Aarhus, har vi altid kaffe på kanden i vores VIP Lounge (venterum). Her kan du forvente høj service og gennemskuelige priser.

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring, og dygtige mekanikere, der kan udføre alle former for reparationer og service af alle biltyper. Uanset hvilken behandling din bil skal have, giver vi en garanti for et veludført arbejde i højeste kvalitet til skarpe priser.

Vores mekanikere er altid opdateret på nyeste bilmodeller og andre opdateringer gennem flere årlige uddannelsesforløb. Du er derfor garanteret en professionel mekaniker, med den rette ekspertise og erfaring hos Mesballe AutoCenter.

Hvis vores mekaniker under service støder på fejl, som betyder højere udgift end først antaget/aftalt, kontakter vi dig altid for at spørger om vi skal udbedre fejlen, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vælger du os som autoværksted til at servicere din bil, er du også garanteret en fortsat fabriksgaranti. Vi tilbyder gratis lånebil ved service eller reparation af bil.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere, eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 61104848 eller send os en mail på [email protected]

Seneste bedømmelser

  • Servicen

    4.9

  • Dialogen

    4.9

  • Arbejdet

    4.7

  • Fremtoningen

    4.6

  • Beliggenheden

    4.6

  • Prisen

    4.6

Torben L.
8 dage siden
Hyundai Atos 1998
Anders H.
30 dage siden
Audi A6 2016
Jørgen K.
3 måneder siden
Toyota Avensis 2007
Virkelig godt arbejde og jeg er meget tilfreds med de snakke jeg har haft med dem
Tommy H.
5 måneder siden
Suzuki SX4 S-Cross 2019
Karsten L.
5 måneder siden
Citroën C5 Aircross 2021

Søger du værksted i Ryomgård?

Gør som 1.365.567 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.