Mesballe Autocenter

Thorsagervej 30A, 8550 Ryomgård
Medlem af CarSpot
4,8
(13)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Mesballe Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Professionel autoværksted - vi gør det nemt
Hos Mesballe AutoCenter i Ryomgård mellem Grenaa, Randers og Aarhus, har vi altid kaffe på kanden i vores VIP Lounge (venterum). Her kan du forvente høj service og gennemskuelige priser.

Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring, og dygtige mekanikere, der kan udføre alle former for reparationer og service af alle biltyper. Uanset hvilken behandling din bil skal have, giver vi en garanti for et veludført arbejde i højeste kvalitet til skarpe priser.

Vores mekanikere er altid opdateret på nyeste bilmodeller og andre opdateringer gennem flere årlige uddannelsesforløb. Du er derfor garanteret en professionel mekaniker, med den rette ekspertise og erfaring hos Mesballe AutoCenter.

Hvis vores mekaniker under service støder på fejl, som betyder højere udgift end først antaget/aftalt, kontakter vi dig altid for at spørger om vi skal udbedre fejlen, så du undgår ubehagelige økonomiske overraskelser.

Vælger du os som autoværksted til at servicere din bil, er du også garanteret en fortsat fabriksgaranti. Vi tilbyder gratis lånebil ved service eller reparation af bil.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere, eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 61104848 eller send os en mail på [email protected]

Seneste bedømmelser

 • Servicen

  4.9

 • Dialogen

  4.9

 • Arbejdet

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Prisen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

Jeanett P.
cirka en måned siden
Volkswagen e-up 2015
Venlig og imødekommende. Dejlig atmosfære. Hurtigt, nemt og billigt servicetjek!
Kaj R.
3 måneder siden
Nissan Juke 2011
Jakob L.
3 måneder siden
Peugeot 107 2010
God oplevelse
Maiken P.
3 måneder siden
Peugeot 208 2017
Jonas H.
3 måneder siden
Audi A4 2012
Super god oplevelse.. helt nede på jorden, men stadig professionelle.. absolut ikke sidste gang jeg bruger værkstedet!! 👍👍👍😃

Søger du værksted i Ryomgård?

Gør som 1.404.726 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.