Velkommen til Hørning Autohandel ApS

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris, såvel på reservedele som arbejdsløn. Vi indkøber reservedele via Mekonomen Autoteknik – Skandinaviens største autogrossist/værkstedskæde – således at såvel pris som kvalitet hænger sammen - og du får naturligvis 3 års garanti på reservedele !

Som en del af værkstedskæden Mekonomen Autoteknik kan vi tilbyde reparation og service af alle biler, uanset mærke, model og årgang - incl. varevogne/erhvervsbiler.

Det betyder, at vi kan servicere din bil under garantiperioden, hvorved du naturligvis bevarer fabriksgarantien på bilen og får gyldigt stempel i din servicebog!

Vi udfører alle former for reparationer, større eller mindre, og vi kan herudover også tilbyde rust- og pladearbejde, udbedring af glasskader samt alle former for skadesarbejde via vores samarbejde med Falck som Falck Bonus Værksted. Så er du hurtigt kørende igen med os som dit foretrukne værksted. Husk at det står dig frit for - og ikke stiller dig dårligere - selv at vælge et værksted til udbedring af forsikringsskader, også selvom nogle forsikringsselskaber henviser dig til eller anbefaler et værksted.

Mens din bil er på værksted hos os, kan vi altid tilbyde dig en gratis lånebil - blot du oplyser os om, at du ønsker dette, når vi aftaler tiden for værkstedsbesøget. Du vil i de fleste tilfælde kunne indlevere din bil om morgenen og afhente den samme dags aften. Har du brug for, at vi henter din bil på vores autotransporter f.eks. på din arbejdsplads, mens du passer dit arbejde, sørger vi for at afhente og tilbagelevere din bil efter udført service/reparation - såkaldt hente- og bringe service.

Vi sætter en ære i, at vore kunder føler sig godt behandlet, og vi udfører naturligvis kun det arbejde, der er bestilt. Konstateres det, at der er behov for yderligere reparation end først antaget og bestilt, bliver der ikke taget skridt til dette, førend vi har haft forudgående kontakt til dig og med din accept.

Det vægtes højt, at vort personale er serviceminded og kompetent til at løse opgaverne på professionel vis. Vore mekanikere er løbende på efteruddannelse, så vi hele tiden sikrer at være ajour med den seneste teknologi og dermed kan stå inde for vores arbejde.

Vi har endvidere tilknyttet salg og køb af nyere brugte biler i alle prisklasser, så står du for at skulle have udskiftet din bil, er det også værd at slå vejen forbi.

Med venlig hilsen

Hørning Autohandel ApS
v/Steen Overgaard

Læs mere

Seneste bedømmelser


Service Kia Picanto (2010)

Service Hyundai i10 (2011)
"Man får simpelthen ikke bedre service end hos Hørning Autohandel!!! Det har jeg oplevet flere gange nu. Kan meget varmt anbefales. "

Bremser Skoda Octavia (2006)
"super hurtigt."

Service Skoda Octavia (2005)

Service BMW 318d (2011)

Fejlsøgning/fejludlæsning VW Touran (2005)

Tandrem/kæde Skoda Fabia (2006)
"De burde få en stjerne til, det var simpelthen super service. Fik en gratis lånebil og lidt ekstra udført til prisen. Glæder mig næsten til bilen skal på værksted igen :-D"

Affjedring/støddæmpere Opel Zafira (2008)
"Opgaven løst, stumperne var bestilt hjem allerede inden besøget og repareret med det samme - Big ups "

Service Mitsubishi Colt (2008)

Service Hyundai i30 (2011)
"Alt blev lavet som aftalt. Lånebil var klar. Samt venligt personale. "
Vis flere brugerbedømmelser