JTM Autoteknik - AutoPartner

Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby
Medlem af AutoPartner
4,3
(14)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra JTM Autoteknik - AutoPartner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er din pålidelige AutoPartner med professionelt udstyr
Velkommen til vores autoværksted, hvor vi er dedikerede til at levere den bedste service til din bil. Vi har det rette udstyr og den nødvendige opdaterede uddannelse til at håndtere biler fra alle fabrikker. Dette betyder, at du kan få din bil serviceret i garantiperioden og stadig bevare fabriksgarantien.

Vi holder os konstant opdaterede med den nyeste teknologi til diagnosticering af fejl, men vi værner også om det ældre udstyr, der gør os i stand til at reparere og servicere biler i alle aldre. Uanset hvilken bil du kører, er du i trygge hænder hos os.

Vores autoværksted tilbyder et bredt udvalg af serviceeftersyn, klargøring til syn og autoreparation. Vi er stolte af at have fokus på vores kunder og deres behov. Når du vælger os, kan du være sikker på, at du er i centrum for vores opmærksomhed.

Så husk! Vi er her for at være DIT autoværksted og DIN AutoPartner. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertisen til at sikre, at din bil bliver behandlet med omhu og professionel pleje.

Vi glæder os til at se dig og din bil.

De bedste hilsner.
JTM AutoTeknik!

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.5

 • Servicen

  4.4

 • Arbejdet

  4.2

 • Prisen

  4.1

Christian N.
4 dage siden
BMW 3-Serie 2013
Steen K.
8 dage siden
MG MG4 ELECTRIC 2022
Benny R.
13 dage siden
Citroën Berlingo 2019
Carsten L.
3 måneder siden
Kia Picanto 2007
Efter 1 dag virker reparationen ikke mere !!
Maria B.
4 måneder siden
Citroën C4 2017
Jeg fik lavet et synstjek og den kunne sagtens komme igennem syn... Dagen efter blev den fanme afvist til syn. Bagbremseklodser og skiver var slidt under det tilladt ig der var knækket en fjeder! Jeg er SÅ skuffet!

Søger du værksted i Viby?

Gør som 1.372.384 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.