JTM Autoteknik - AutoPartner

Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby
Medlem af AutoPartner
4,3
(20)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra JTM Autoteknik - AutoPartner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er din pålidelige AutoPartner med professionelt udstyr
Velkommen til vores autoværksted, hvor vi er dedikerede til at levere den bedste service til din bil. Vi har det rette udstyr og den nødvendige opdaterede uddannelse til at håndtere biler fra alle fabrikker. Dette betyder, at du kan få din bil serviceret i garantiperioden og stadig bevare fabriksgarantien.

Vi holder os konstant opdaterede med den nyeste teknologi til diagnosticering af fejl, men vi værner også om det ældre udstyr, der gør os i stand til at reparere og servicere biler i alle aldre. Uanset hvilken bil du kører, er du i trygge hænder hos os.

Vores autoværksted tilbyder et bredt udvalg af serviceeftersyn, klargøring til syn og autoreparation. Vi er stolte af at have fokus på vores kunder og deres behov. Når du vælger os, kan du være sikker på, at du er i centrum for vores opmærksomhed.

Så husk! Vi er her for at være DIT autoværksted og DIN AutoPartner. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertisen til at sikre, at din bil bliver behandlet med omhu og professionel pleje.

Vi glæder os til at se dig og din bil.

De bedste hilsner.
JTM AutoTeknik!

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.8

 • Dialogen

  4.8

 • Beliggenheden

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Arbejdet

  4.5

 • Prisen

  4.3

Lars B.
21 dage siden
Opel Astra 2017
Hel fin og god oplevelse.
Lasse H.
cirka en måned siden
Tesla Model 3 2021
Fint og god service, rart personale
Mogens O.
cirka 2 måneder siden
Citroën C4 Cactus 2015
Thorkild B.
3 måneder siden
Dacia Duster 2016
jomen, det er da rare folk, som godt kan skifte hjul og dæk. Begge dele hænger da stadig på og gir ikke mislyde fra sig.
Peter J.
3 måneder siden
Skoda Octavia 2021

Søger du værksted i Viby?

Gør som 1.404.726 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.