Steentoft Auto ApS - AutoMester

Gjellerupvej 81, 8230 Åbyhøj
Medlem af AutoMester
4,8
(95)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Steentoft Auto ApS - AutoMester og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.

Steentoft Autoservice har igennem de sidste 30 år serviceret ALLE bilmærker med speciale i SAAB og VW gruppen. Husk nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen. Vi har eget pladeværksted med fototaksering til ALLE forsikringsselskaber og GRATIS lånebil ved skade. Vi udfører også stenslag og udskiftninger af autoglas. Vi har ALLE testere som løbende bliver opdateret. Derudover kommer ALLE medarbejdere på kursus flere gange om året.

Vi glæder os til at se dig!


Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.9

  • Servicen

    4.9

  • Dialogen

    4.9

  • Prisen

    4.7

  • Fremtoningen

    4.6

  • Beliggenheden

    4.5

Tudor P.
cirka 2 måneder siden
Audi A4 2016
Very good and fast 👍🏼
Morten D.
2 måneder siden
Seat Arona 2018
Line U.
2 måneder siden
Volkswagen Golf 2011
Søde og servicemindede🤗
Bendt J.
9 måneder siden
Mercedes-Benz B-Klasse 2015
Et positivt gensyn. Var der også for 4 år siden.
Simon K.
cirka et år siden
Ford Focus 2019

Søger du værksted i Åbyhøj?

Gør som 1.362.671 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.