Seneste bedømmelser

  • Arbejdet 4.3
  • Beliggenheden 4.1
  • Servicen 4.1
  • Prisen 4.0
  • Fremtoningen 3.8
  • Dialogen 3.8
4 dage siden
Andrei M.
Suzuki Swift 2005
5 dage siden
Palle N.
Skoda Fabia 2011
Super service
10 dage siden
Henrik N.
Kia Sorento 2021
Skriftlig aftale på 2900.Regning lød på 4300.Totalt utroværdigt.Jeg sku bare ha drevet min tandlægeklinik på den måde—Velkommen på forsiden af Ekstrabladet.En aftale er en aftale.Nogle gange giver det plus,andre minus.Amatører.

MS Biler - Vejen - 24. jul 2021

Hold da op en usmagelig anmeldelse du der er kommet med? For det første da du bliver kontaktet af autobutler bliver du informerer omkring denne pris du får er vejledende hvis ting ikke passer på bilen og sådan, det sæt du levere os er ikke et plug and PLAY sæt, og el sættet med et diagram er med billeder fra en Ford Fiesta fra 2010. Det vil sige vi skulle selv til finde ud af alle signaler blinklys,stoplys,baglys,tågelys,positionslys, og sådan før vi kunne montere hele på din bil, det var ikke bare sådan lige til, dette havde du været fuldt ud informeret omkring inden. Og du har selv accepteret dette. Så ud fra denne anmeldese syntes jeg bestemt det er så dårlig stil af dig. Når du selv acceptere alt til en start. Du har hverken betalt for kodning,matrialer, 2 timer yderligere det tog, end du blev fakturerer for, samt kørsel ud med bilen til din adresse da vi var færdig med den.

Syntes virkelig det er dårlig stil af en mand som dig og skrive sådan en omgang når du har været fuldt klarover prisen kunne variere og dette sagde jeg flere gange..

Må sige jeg er meget rystet over din måde og anmelde på..
13 dage siden
Christina L.
Renault Clio 2012
God, grundig og venlig service og næsten ingen ventetid 😊
14 dage siden
Rody
Ford Focus 2011
Det tog over en time at skifte olie. Dårlig betjening, og mega forvirret mekaniker.

MS Biler - Vejen - 20. jul 2021

Hej Rody, det forstår jeg ikke lige noget af, hvad er der gået galt ? du meget velkommen til kontakte mig på 42422163..

OBD TUNING INCL RULLEFELT 2500.-
BOOT MODE INCL RULLEFELT 3000.-