Tinglev Autocentral - Din Bilpartner

Flensborglandevej 6, 6360 Tinglev
Medlem af Din Bilpartner
4,6
(139)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 24.11.2022

TINGLEV AUTOCENTRAL, DIT AUTOVÆRKSTED I TINGLEV
Hos Din Bilpartner – Tinglev Autocentral, møder du et moderne bilværksted med et veluddannet personale. Vi sætter en ære i at give dig en førsteklasses betjening, så du kan komme hurtig ud at køre igen.

Vi er et frit og selvstændigt værksted, medlem af Din Bilpartner. Når vi udfører service på nye biler, bevarer du naturligvis din fabriksgaranti. Værkstedet er desuden tilsluttet værktøjskontrol, så du kan være sikker på samme høje kvalitet – hver gang!

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.6

 • Prisen

  4.5

 • Fremtoningen

  4.3

 • Beliggenheden

  4.2

Claus H.
5 dage siden
Opel Corsa 2015
Hurtigt og godt
Martin
10 dage siden
Fiat Punto 2006
Fantastisk godt sted, seriøst kundeplejen er i top , en forvarmet lånebil stod klar , da vi ankom og de ringede og forklarede ligeud at prisen desværre blev dyre, da autobutler havde sat den forkerte udgave af reservedel på listen, Meeen super pris alligevel for alle de andre priser, i det oprindelige tilbud var betydeligt billigere 👌🏻 plus givet rabat ved flere dele. Kan kun varmt anbefale værkstedet, er ellers noget skeptisk ved værksteder, men her er der bestemt igen grund til at bekymre sig, de ærlige dygtige og gør små ting , som lige at smører dørene med silikone, sidste gang vi brugte dem 👏👏til at få skiftet dæk til 200 kr wow det imponerende og det helt sikkert vi kommer igen. Tillid kan være svært at opnå ved mig. Men her stoler jeg på deres faglighed og føler mig behandlet med den ypperste respekt , det kan mange andre steder, lære en hel del af. Så stor ros til jer og vi ses igen, når bilen trænger
Carsten J.
11 dage siden
Peugeot 2008 2017
Super god service tid overholdt kommer gerne igen hvis der blir noget med bilen ka varmt anbefales.
Sven C.
18 dage siden
Nissan Almera 2000
Thomas K.
19 dage siden
Peugeot 3008 2017

Søger du værksted i Tinglev?

Gør som 1.233.083 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.