Omnicarservice 7 - Bilservice hjemme hos dig, på arbejdet eller et helt tredje sted

Service og reparation hos dig

4,7
(1636)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Bilservice hjemme hos dig.

Med Omnicarservice kommer mekanikeren hen og servicerer eller reparerer din bil der, hvor du er, når det passer dig. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det. Vi kører i hele landet og er FDM fordelspartner, som er din garanti for, at din bil bliver serviceret efter producentens foreskrifter.

Vores topmoderne mobile værksteder er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med det mobile værksted, kan de derfor klare de fleste bilservices og reparationer. Vi tager reservedele med hvis der er brug for det. Og så sørger vi selvfølgelig for at dække af og rydde op efter os. Vi anvender KUN fabriksgodkendte dele og giver altid 5 års garanti på alle dele og reparationer.

Vi kan servicere alle biler uanset årgange og kører alle dage fra kl. 8 til 19.

Vores kunder er vilde med vores koncept og giver os stort set kun 5 stjerner på Trustpilot. Gør som mere end 7.500 andre danske bilejere og book en af vores topavancerede servicebiler hvad enten din bil trænger til at få tjekket bremserne, skiftet hjulene, renset aircondition, ordnet stenslaget, skiftet olien eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at servicere din bil.
 6

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.9

 • Fremtoningen

  4.8

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

Lars O.
cirka 20 timer siden
Citroën C1 2010
Heinz H.
3 dage siden
Citroën C3 2016
Marie B.
3 dage siden
Skoda Octavia 2017
Jan M.
3 dage siden
Honda HR-V 2016
Meget positiv og effektiv medarbejder som vidste hvad han havde med at gøre. Var også meget opmærksom på mulig mersalg, og gav tilbud på nye dæk. Dejlig oplevelse.
Philip G.
3 dage siden
Volkswagen Golf 2015

Søger du værksted i Kolding?

Gør som 1.189.301 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.