Din Bilpartner Autohuset

Rytterhaven 6, 5700 Svendborg
Medlem af Din Bilpartner
Nyt samarbejde
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Din Bilpartner Autohuset og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Om Din Bilpartner Autohuset v/ Frede West
Frede West startede værkstedet tilbage i 1986 og flyttede i helt nye lokaler i 1987.Vi har udvidet bygningerne op til flere gange, så vi i dag råder over næsten 1000m2 top moderne værksted med plads til 10 biler ad gangen, stort lager samt kontorer og kundemodtagelse. I 1997 blev vi autoriseret Seat-forhandler og dækkede hele sydfyn. Det var en god tid med mange nye solgte biler, vi sagde dog selv forhandlingen fra i 2004.

Vi har altid gjort meget ud af og være helt fremme med den nyeste teknik og deltager i mange kurser hvert eneste år. Vi har hele tiden de nyeste maskiner samt testere, så vi kan yde den højeste kvalitet for vores kunder. Vi har også et fuldt udrustet skadesværksted med fabriks- og forsikrings godkendte maskiner. Dertil har vi også rudecenter, hvor vi reparerer alle former for stenslag samt udskiftning af ruder også i samarbejde med forsikringsselskaber. Hos os kan du også købe nye og brugte biler samt varevogne. Vi kan tilbyde en god finansiering samt leasing. Frede West står for salg og Jim West står for værkstedet.

I veludstyrede lokaler på Rytterhaven 6, 5700 Svendborg arbejder jeg og 6 toptunede mekanikere hver dag for, at få glade kunder og deres biler hurtigt videre. Men det er ikke fart for enhver pris. Vi arbejder altid ud fra Den Høje Standard – en række sunde principper, som sikrer dig kompetent rådgivning og håndværk til en fair pris.

Stolt Bilpartner siden 2022
Professionel service og reparation af alle bilmærker
Speciale i VW, Audi, Skoda og Seat
Altid mulighed for lånebil, når din bil er på værksted
Få skræddersyet en serviceaftale der passer til dig og din bil
Vi tilbyder udlejning af tagbokse samt stor flyttetrailer
Express fordelskoncept
Bilsalg – find din nye bedre brugte bil hos os. Vi skaffer nye biler og varevogne i næsten alle mærker

Book tid hos os på tlf.: 62222940 eller e-mail: [email protected]

Vi glæder os til at hilse på dig og din bil!

Seneste bedømmelser

Værkstedet er endnu ikke blevet bedømt.

Søger du værksted i Svendborg?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.