Byrgesens Auto - Bosch Car Service

Østergade 61, 5580 Nørre Aaby
Medlem af Bosch Car Service
4,5
(65)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 18.07.2022

Autoværksted i Nørre Aaby
Byrgesens Auto er en virksomhed, der bygger på kvalitet og service. Vi har gennem 40 år været Nissan specialist i Odense og 40 år som BMW Specialist i Nørre Aaby. Men bare du har en bil, så er den i gode hænder hos vores automekanikere – uanset bilmærke!

Vores autoteknikere sørger for, at du kan få din bil serviceret eller repareret hurtigt – uden at gå på kompromis med kvalitet eller nyvogns-garanti.

Vi fører hele kataloget af reservedele fra Bosch. Bosch samarbejder med alle de store bilproducenter, og der sidder Bosch i stort set alle bilmærker i dag.

Så har din bil brug for et almindeligt service? Har du fået en ridse i lakken eller stenslag i forruden? (Læs mere om vores skadecenter) Eller brug for en partikelfilter rensning? Så kan du trygt levere din bil ind til os, så vi kan ordne den. Vi udfører også reparation og service på klimaanlæg samt dæk- og hjulskifte.

Få kvalitet der holder på vores Autoværksted i Odense SV og Nørre Aaby
På vores autoværksteder i Odense og Nørre Aaby går vi meget op i, vores kunder får en positiv oplevelse. Vi sørger for den bedste service, højeste kvalitet, og de altid bliver mødt positivt af vores medarbejdere.

Vi ønsker vores kunder altid er tilfredse, vi ønsker nemlig at vores kunder vender tilbage til vores værksted igen.

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

Morten J.
5 dage siden
Audi A3 2014
Daniel S.
cirka en måned siden
Skoda Octavia 2018
Johannes C.
cirka en måned siden
Skoda Fabia 2014
Silja C.
cirka en måned siden
Hyundai i20 2020
Jacob L.
cirka en måned siden
Hyundai KONA 2020
Regning var 14% dyrere end tilbudt og accepteret - opgaven var aftalt til 1 dag - måtte dog vente til dagen efter idet mekanikeren ikke kunne løse opgaven - lånebil var ikke med fyldt tank ved afhentning, måtte derfor påfylde ekstra benzin for selv at overholde aftale - er efterfølgende blevet beslyldt for at have røget i bilen, med trussel om fremsendelse af regning for rengøring af kabine - ØV ØV ØV

Søger du værksted i Nørre Aaby?

Gør som 1.189.802 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.