Gemini Cars ApS

Odensevej 130, 5492 Vissenbjerg
4,6
(189)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Gemini Cars ApS og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 24.01.2023

Velkommen hos GEMINI CARS
Hos os er din bil i trygge hænder. Vi er kvalificeret til at håndtere alle bilmærker.
Du kan derfor altid være sikker på at opretholde fabriksgaranti på service og reperationer. Vi bruger kun OEM-godkendte dele fra de bedste fabrikanter.
 5

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Servicen

  4.6

 • Fremtoningen

  4.5

 • Beliggenheden

  4.5

 • Prisen

  4.5

Ronni P.
10 måneder siden
Skoda Octavia 2019
"Jeg ved ikke hvem der har lavet aftalen, men de tændrør der i tilbuddet passet slet ikke til din bil"..... "Det er nogen inde ved autobutler der sidder og laver tilbuddene" Den aftalte pris blev ikke overholdt. Det blev mere end 600kr mere end hvad tilbuddet lød på. Vil ikke anbefale folk at bruge dem.
Ronni P.
10 måneder siden
Volkswagen Up! 2013
På trods af en aftalt pris, "skiftede" de bl.a. viskere på bagruden fordi den fedtede vinduet til. Da jeg oplyste at den var blevet skiftet mindre end 3 måneder før var svaret "Nå men nu er den altså skrevet på regningen". Da jeg så skulle til at køre fik jeg et viskerblad med i hånden med spørgsmålet "kan du selv finde ud af at sætte den på?"
Piotr
mere end et år siden
Ford Transit 2015
Camilla P.
mere end et år siden
Citroën C1 2019
God og hurtig service, men kunne godt ønske at man tjekkede at alting virkede som da bilen ankom, så man ikke behøver at komme tilbage for småting flere gange.
Besvarelse fra Gemini Cars ApS
mere end et år siden
HEJ CAMILLA TAK FOR DIN anmeldelse, GRUNDEN AF DIN TILBAGE KOMMEN ,SKYLDES EN KASTANJE SOM LÅ INDEN I DIN BLÆSER. DENNE BLEV FJERNET MED KIKKERT. UDEN EKSTRA BEREGNING. FORSTÅR DINE FRUSTRATIONER, VI HAR STÅET KLAR TIL OG HJÆLPE I EN UHELDIG. SITUATION. HÅBER OG SE DIG IGEN PÅ VÆRKSTEDET
Jonas D.
mere end et år siden
Volkswagen Passat 2015
Dejlig oplevelse med værkstedet. havde en god oplevelse hos gemini cars, blev taget godt imod, rolig tone og han spurgte lige indtil om der evt var mere der lige skulle tjekke op på siden aftalen blev indgået. fik lavet service på min Vw passat, samt rep. af et trailer stik som var knækket af. service og rep. udført til perfektion og de fik lavet en løsning til mit trailerstik som var meget bedre end den jeg havde før og så til en meget rimelig ekstrapris. dog var lånebilen ikke lige den bedste men det gik da jeg ikke skulle så langt.

Søger du værksted i Vissenbjerg?

Gør som 1.386.226 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.