Pava Odense

Holkebjergvej 140, 5250 Odense
4,1
(7)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Pava Odense og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Undervognscenter i Odense
Leder du efter en undervognsbehandling i Odense, hvor du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se, så er du kommet til den rette. Hos PAVA Odense tilbyder vi tre forskellige behandlinger af rustbeskyttelse til din bil: PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning angående, hvilken behandling der vil være bedst for netop din bil og dens behov. Hos PAVA Odense er vores professionelle specialister uddannede og har specialviden indenfor rust, og kan derfor altid give dig den korrekte vejledning. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos PAVA Odense.

Hos PAVA Odense udfører vi ikke blot en simpel undervognsbehandling med rustbeskyttelse. En undervognsbehandling sker nemlig efter en helt bestemt fremgangsmåde – en komplet proces bestående af flere forskellige trin, som alle medvirker til en udførlig undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.3

 • Servicen

  4.0

 • Dialogen

  4.0

 • Beliggenheden

  3.9

 • Arbejdet

  3.9

 • Fremtoningen

  3.8

Holger P.
cirka 2 måneder siden
Volkswagen Polo 2013
Ronni P.
3 måneder siden
Skoda Octavia 2019
Michael J.
7 måneder siden
BMW 325i 2007
Flemming L.
8 måneder siden
Peugeot 508 2011
Udmærket, arbejdet blev udført OK
Thaya S.
9 måneder siden
Ford Fiesta 2011
Arbejdet er ikke udført ordentligt. Hulrummene er ikke sprøjtet selv om der er aftalt vedligeholdelsesbehandling. Ingen oplysninger om det udførte arbejde
Besvarelse fra Pava Odense
9 måneder siden
Hej Thaya. Vi er da kede af du har fået den opfattelse af os som center. Det undre mig dog lidt, der intet der blevet fortalt fra din side, til os i centeret. Det ikke mig bekendt at der skulle ligge en klage fra dig, for lå der det, så ville vi tage vare om det straks. Jeg skal dog understrege enhver vedligeholdelsesbehandling/kompletbehandling SKAL sprøjtes i hulrummene, skulle der opstå tvivl har vi i Pava en udkørende tekniker der kan tjekke hulrummene, samt hele bilen. Skulle der opstå tvivl eller andre spørgsmål kan i altid kontakte os her i Pava Centeret. Mvh Pava.

Søger du værksted i Odense?

Gør som 1.395.499 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.