Pava Odense

Holkebjergvej 140, 5250 Odense
Nyt samarbejde
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Undervognscenter i Odense
Leder du efter en undervognsbehandling i Odense, hvor du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se, så er du kommet til den rette. Hos PAVA Odense tilbyder vi tre forskellige behandlinger af rustbeskyttelse til din bil: PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning angående, hvilken behandling der vil være bedst for netop din bil og dens behov. Hos PAVA Odense er vores professionelle specialister uddannede og har specialviden indenfor rust, og kan derfor altid give dig den korrekte vejledning. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos PAVA Odense.

Hos PAVA Odense udfører vi ikke blot en simpel undervognsbehandling med rustbeskyttelse. En undervognsbehandling sker nemlig efter en helt bestemt fremgangsmåde – en komplet proces bestående af flere forskellige trin, som alle medvirker til en udførlig undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Seneste bedømmelser

Værkstedet er endnu ikke blevet bedømt.

Søger du værksted i Odense?

Gør som 1.250.865 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.