Q-Auto Næstved

Militærsvinget 3, 4700 Næstved
Medlem af No-Name
Nyt samarbejde
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Q-Auto Næstved og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Velkommen til Q-auto // Efter mange år som ansat bilmekaniker har jeg valgt at blive selvstændig med autoværksted og salg af brugte biler i Fensmark på Glasmagervej 20B.

Q-auto åbnede firmadørene for første gang 1. marts til værkstedet. Jeg har været i bilbranchen i 15 år og har erfaring med alle bilmærker også varevogne.Jeg har gennem tiden arbejdet 7 år hos Peugeot og på uautoriseret værksted. Sideløbende har jeg taget uddannelsen til bilsynsassistent og jeg har derfor mulighed for at være på forkant med de eventuelle opgaver, der skal løses på en bil før den sendes til syn.

Q-autos placering i Fensmark er rigtig fin - lokalerne er store nok til flere køretøjer ad gangen, og huslejen er på et niveau, så jeg kan holde en fornuftig timepris på mit arbejde.
Opgaver der blandt andet udføres på værkstedet er alt autoreparationer, pladereparationer og -udskiftninger, montere træk, skifte ruder, gøre biler klar til syn m.m. Ud over at reparere biler sælger Q-auto også brugte biler.

Q-auto er medlem af værkstedskæden MekoPartner, hvilket giver mulighed for at trække på kædens reservedels- og tilbehørsprogram. Der er f.eks. også tre års garanti på reservedelene, der også kan benyttes ved garanti- reparationer. Er der behov for at finansiere regningen, er dette også muligt med 12 måneders rentefri betalingsperiode. Lånetager skal godkendes gennem Resurs Bank, dette klares nemt og hurtigt.

Har man sin bil til reparation, stiller jeg naturligvis lånebil til rådighed imens. Det er vigtig for Q-auto, at der ydes en optimal service.
Ved yderligere spørgsmål, kan jeg træffes på tlf. 26138995.

Mvh. Q-auto V/Oday Qazo

Seneste bedømmelser

Værkstedet er endnu ikke blevet bedømt.

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.