Foxmar Autoglas - Udekørende rudeskift

Service og reparation hos dig

4,8
(5)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Leder du efter en ekspert i autoglas? Vi har stor ekspertise med autoruder, herunder forruder. Vi driver FoxmarAutoGlas, hvor vi blandt andet tilbyder udskiftning af forruder og reparation af stenslag for private og erhverv.

Når vi monterer glas, giver vi livsgaranti på tætheden af glasset. Det er din sikkerhed for, at glasset er monteret korrekt. Glasset vil derfor ikke slippe gennem hele bilens levetid - og hvis det gør, er du forsikret!

Vi kører gerne ud til kunderne, og vi kommer blandt andet i Næstved, Slagelse og Roskilde samt alle andre steder på Sjælland – og det kan både være på hverdage og i weekenden. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, men hjælper også kunder uden forsikring.

Frit valg - høj fleksibilitet
Som kunde kan du frit selv vælge, hvilken montør du vil have til at reparere din skade - også selvom det går gennem forsikringen. Hvis du vælger os, får du altid service med høj fleksibilitet. Vi kan for eksempel komme og reparere skaden, mens du er på arbejde - så er bilen klar, til du skal køre hjem. Derudover er det også muligt at få en montør ud om aftenen, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Vi ordner forruden hos dig – også i weekenden
Vores speciale er at køre ud til kunderne for at ordne deres autoglas. Vi kan hjælpe med alt fra udskiftning af forrude til reparation af stenslag. Derudover samarbejder vi med forsikringsselskaberne. Hvis du ikke har en forsikring, så bare rolig, vi kan hjælpe alligevel!


For dig som privat kunde, kommer vi hjem til dig, også i weekenden, så du slipper for at skulle vente på et værksted.

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  5.0

 • Prisen

  5.0

 • Arbejdet

  5.0

 • Servicen

  5.0

 • Dialogen

  5.0

 • Beliggenheden

  4.3

Line
2 måneder siden
Volkswagen Up! 2017
Anja E.
3 måneder siden
Mazda CX-5 2022
Super hurtig og smadder sød betjening og udførsel
Kristian K.
6 måneder siden
Volkswagen Up! 2019
Nikoline J.
6 måneder siden
Volkswagen Up! 2013
Dondu
8 måneder siden
Volkswagen Up! 2013

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.253.118 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.