Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage

Seneste bedømmelser

8 dage siden
VW Up! 2014
Koblingsvæske ikke udskiftet derfor ca. 100 kr. billigere. God stemning.
21 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Suzuki Swift 2008
Super fedt. Kan kun anbefales. Selvom problemet endte med at værre noget større og dyrere end vi regnede med, er der intet man kan klage over. Super god service, lynhurtig reparation og tilbud på at få bilen lavet. Helt bestemt ikke sidste gang vi bruger MB Automobiler
2 måneder siden
Bremser ,  Audi A4 2003
Da jeg skulle hente bilen var regning på 4000 kr. i stedet for 1500 kr. Øv! :( Uanset om det ekstra arbejde som en mekaniker laver på ens bil giver mening at få lavet, så retfærdiggør det ALDRIG at lave det at UDEN at spørge! Hvordan kan man bare uden videre fratage kundens ret til at afgøre om arbejde ud over det aftalte skal laves? Tilbuddet på de 1500 kr. indeholdte en diagnose af hvorfor min bil forurener for meget. I tilbuddet står der endda "Diagnose, samt udfærdigelse af UFORPLIGTENDE tilbud for reparation af fejlen" Alligevel blev ekstra arbejdet bare udført uden videre. Uanstændigt, unfair og dårlig stil.

MB Automobiler ApS - Teknicar - 9. jan 2017

Hej Dennis
Tak for din anmeldelse!
Jeg beklager meget at du ikke har følt dig oplyst om reparationen.
Jeg var ikke blevet gjort opmærksom på at din bil var chiptunet, hvilket var den største faktor for at din bil forurenede for meget. Uden at fjerne chiptuningen fik jeg rettet andre mangler til, så forureningen kom ned på et niveau der gjorde det muligt for mig at få den synet.
Jeg troede vi var enige om prisen på reparationen, men beklager hvis det har været en misforståelse.
Jeg brugte 6-7 timers arbejde på opgaven, og fik den igennem et syn, hvilket jeg fik indtrykket af, var en aftale vi begge var glade for.
Jeg håber trods misforståelsen, at jeg ser dig hernede igen!
Hilsen Ismail
2 måneder siden
Elektrisk arbejde ,  Volvo V50 2005
3 måneder siden
Bremser ,  Audi Q3 2013
Perfekt service. Mange tak Ismail.