Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 måneder siden
Service , Hyundai i10 2012
Meget fint, alt gik godt, ingen problemer.
3 måneder siden
Motor , Peugeot 307 2002
når tilbuddet lyder på 2000.- og der så bliver tilføjet 2 brugte dæk, og mekanikeren ringer og siger at det ene gløderør ikke er til at få ud, og der bliver skrevet en ekstra regning på 3000 yderligere er kunden ikke tilfreds. De 2 dæk er ok. Men at restbeløbet løber så meget af sporet er ikke tilfredsstillende. Bilen er kommet til en anden(min normale) mekaniker, og kunne på en kompresionstest finde fejlen til at bilen ikke kunne starte når den var kold. 2 stempler havde ikke kompression på kold motor, så oveni udgiften til nye gløderør, kommer en kæmpe udgift til en anden motor.... En ikke tilfreds kunde, der godt kunne have tænkt sig at få tilbudt grundigere dianostigsering.
P. R. Auto - Mekonomen Autoteknik – 1. juni 2015
Hej Christian.
Jeg er meget ked af din oplevelse på mit værksted, men du har fået hvad du har bestilt, og du er blevet informeret undervejs om det knækkede gløderør, så det ekstra der er kommet kan ikke komme som en overraskelse for dig. En anden gang skal du måske bede om en fejlsøgning, i stedet for at bede om at få skiftet gløderør uden at vide om det er fejlen.
God dag
4 måneder siden
Service , Renault Clio IV 2013
Udmærket service, bilen færdig til tiden og til aftalt pris.
5 måneder siden
Vinterdæk og skift af vinterdæk , Mercedes Sprinter 316 2014
5 måneder siden
Service , Ford Mondeo 2011
I gang til tiden, hurtig ekspediton og eftersyn, frisk kaffe og opholdsrum, synet samtidigt (4 år) uden bemærkninger, OG (hold fast), det blev billigere end det afgivne tilbud, ca. 400 kr. (det er aldrig sket efter 20 år hos autoriseret FORD-forhandler). Efterfølgende blev bilen testet af FDM; (Autobutler`s egenkontrol) med bemærkning om 1. 2 lygter stod lidt forkert, 2 èn bærearmsbøsning skal repareres ved næste eftersyn, altså småtterier. Alt i alt godt tilfreds.