KP Auto & Mc Teknik

Holbækvej 162, 4450 Jyderup
4,6
(140)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 22.06.2022

GOD PRIS - HØJ KVALITET

KP Auto og MC Teknik er et moderne værksted i Jyderup med det sidste nye udstyr og et stort udvalg af specialværk-tøj og testudstyr. Vores specialværktøj sparer os arbejdstid og dermed sparer du penge.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser og høj kvalitet i arbejdet. Vi vil være blandt de billigste, uden vi går på kompromis med vores gode service. Du kan roligt vælge KP Auto og MC Teknik, vi bruger altid godkendte OE/CAC-reservedele af høj kvalitet og giver et gyldigt stempel, så du bevarer fabriksgarantien.

Vi klarer alle former for service og reparation uanset bilmærke/MC-mærke. Vi bestræber os på at levere et førsteklasses stykke arbejde, der er i orden hver gang - første gang. Vores mekanikere er uddannede med mange års erfaring og kendskab til alle bilmærker.

Vores kunder skal føle sig trygge. Vi giver korrekt vejledning og har løbende en tæt kundekontakt, så der aldrig kommer nogle uforudsete overraskelser. Vores kunder ved, hvad der foregår så vi kan servicere dem bedst muligt.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.7

 • Prisen

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.4

 • Fremtoningen

  4.3

 • Beliggenheden

  4.2

Louise R.
5 dage siden
Volkswagen Up! 2016
Han ville have mig til at skifte en tandrem som ikke skulle skiftes.
Besvarelse fra KP Auto & Mc Teknik
5 dage siden
Hej Louise. Vi har nok anbefalet dig at få skiftet tandremmen, inden det blev for sent. Kontrolintervallet for lige netop din bil, hedder 240.000 km. Hvis vi har vurderet at det har været oppe over, så er det nok den forklaring vi har givet dig. Vi ser meget tit at kunderne glemmer tandremmen og så går det galt. Beklager din oplevelse har været mindre god. VH KP Auto
Jonas S.
6 dage siden
Mazda 6 2011
Birgit E.
9 dage siden
Opel Zafira 2015
Per M.
11 dage siden
Renault Captur 2020
Brian J.
14 dage siden
BMW 3`ER TOURING 1998

Søger du værksted i Jyderup?

Gør som 1.189.301 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.