Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 8 timer siden
Andre opgaver ,  Kia Rio 2004
Go` plads i stort værksted, venlige og dygtige mennesker, nem at finde dertil (en dejlig tur på landet), så alt i alt en god oplevelse. Arbejde som vi aftalte, men mekanikeren fandt ud af, at det var andet der var galt end mit gæt. Så, jeg fik lavet forhjulsleje på begge hjul, samt nye styrtøjsbøsninger. Kommer gerne igen.
1 dag siden
Service ,  Toyota Yaris 2003
En meget omhyggelig mekaniker der gennemgik evt. kommende reparationer og fortalte om det der var på nuværende tidspunkt.
2 dage siden
Motor ,  Skoda Octavia 2008
Skulle akut bruge en mekaniker til udskiftning af revnet slange til turboen. Gik på Autobutler og søgte nogle tilbud, da jeg ikke anede hvad sådan en reparation ville koste. Fik tilbud fra BH-car service( som den eneste ), så ved ikke om prisen er den "rigtige", men for mig lød den yderst fornuftig. Kørte ud til BH og han kunne få delene hjem indenfor et par timer, og i mellemtiden kunne jeg gratis låne hans lånebil. Super service og kan kun give mine bedste anbefalinger. Skal jeg igen bruge hjælp med bilen, går turen helt klart igen til BH car service.
2 dage siden
Service ,  Ford Ka 2014
Fik min anden bil serviceret og da jeg kørte hjem fra værkstedet bemærkede jeg en lugt at udstødning i kabinen på bilen som var ekstraordinær da jeg holdt stille ved lyskryds. Da jeg kom hjem bemærkede jeg 2 rør som ikke var blevet påsat på indsugningen/filterhuset. Orkede ikke at køre tilbage så monterede selv rørene - krævede dog at jeg måtte investere i et spændebånd. Undrer mig over hvorfor man ikke opdagede dette ved prøvekørselen, hvis denne er foretaget jf. service skema.
3 dage siden
Andre opgaver ,  Fiat Doblò 2004