Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 9 timer siden
Aircondition ,  BMW 528i 1999
Skift af kompresser og tørfilter til klima ,har ikke virket mens jeg har haft min BMW så nu skulle det være , olie og væske på ,holder trykket ja det gør det , og de har også tjekket om den får tilført strøm til kompresser inden de skifter, det gør den, så nu er den skiftet og påfyldt væske ,glad er jeg men det virker ikke , tester på nu og efter 5 timer på værkstedet får jeg at vide at der er kabel brud, og de har tid næste uge til at finde bruddet, jeg betaler det som vi har aftalt på forhånd for skift og væske på min klima. Ringer samme dag til en auto elektriker og får tid dagen efter , de har glemt at sætte stikket til trykføleren ,og en løs ekspansionsbeholder er også glemt at blive sat fast igen .
7 dage siden
Ford Focus 2007
Fin service og ok udført arbejde, dog er der en skurrende lyd da jeg kørte hjem men går ud fra den er væk snart når bremser er blevet brugt lidt. Booking-systemet er dog rimelig ringe.
8 dage siden
Dæk ,  Opel Astra 2012
Super betjening fra Brian's side, da jeg stod i en presset situation med en dobbeltpunkterimg på for og baghjul. Fik en tid til dækskift inden for 24 timer og med de dæk jeg ønskede monteret på bilen.
10 dage siden
Styretøj ,  Renault Clio III 2011
Meget tilfreds med opgaven udført, god dialog før, under og efter, og vi nåede i mål til den aftalte pris. Rigtig god service, tak for det!
14 dage siden
Bremser ,  Peugeot 406 2002
Fin service. De har måske liiidt travlt :) Men må forventes... Anbefaler dem gerne.