Indhent tilbud online nu

 Ledig om 2 dage

 Mulighed for lånebil

Velkommen til Bosch Car Service Osted

Vi tilbyder alt inden for reparation og service og vi har et top moderne pladeværksted med opretterbænke

Vi er et autoriseret Bosch Car Service værksted.

Det betyder at både værksted og værktøj er moderne og tilbyder det nyeste indenfor reparationer af din bil!

Vores speciale er automatgearkasser og gearkasser og vi er specialister i mercedes med meget specialværktøj og originaltester og vi er også specialister i vw hvor vi også har original tetser til

Vores mekanikere bliver jævnligt kontroleret, og derfor er standarden altid høj.

Firmaet har fornylig fået udarbejdet en kvalitetesikring, på dette grundlag er vi 100% gearet til erhvervs og- privatkunder.

Vi glæder os til at se og din bil her hos Bosch Car Service Osted.

Læs mere

Seneste bedømmelser


Andre opgaver Skoda Superb (2004)
"Hurtig udført service, som aftalt."

Dæk, dækmontering og hjulskift Audi A4 (2010)
"Super flinke, god service - alt var som forventet"

Service Citroën C5 (2009)
"Høflig og god betjening, viste hvad de talte om og så ringede de og fortalte/aftalte hvad der ellers skulle laves. Den sidste stjerne mangler, da døren i føre siden var beskidt af af div. fingerer. De skal huske at vaske hænder eller bruge hansker. Ellers at ok."

Andre opgaver Peugeot 406 (2002)
"Fint værksted med god service"

Affjedring/støddæmpere Ford Ka (2009)
"Det ikke altid tingene går som forventet. Foruden støddæmper skulle jeg have udskiftet EGR ventil anslået til 1 time. Det tog 4 timer fordi motor rummet måtte splittes ad for at komme ind til den. Men ingen sure miner hos værkstedet og ingen ekstra regning. En fejl i et tæret kabel til gløderør relæ blev repareret uden ekstra beregning. Selvom tiden ikke blev overholdt får de 5 stjerner for det gode arbejde og den gode behandling. Når tingene ikke går som forventet er det vigtigt du bliver behandlet godt og det blev jeg."

Styretøj VW Polo (2003)

Andre opgaver Skoda Fabia (2005)
"Udmærket. Aftalte på forhånd at der skulle stilles en lånebil til rådighed. Blev dog bedt om at vente og at opgaven ville blive lavet hurtigt. Det tog længere tid end forventet og endte med at sidde og vente i 1,5 time. Ellers udmærket"

Bremser Citroën DS3 (2011)
"Mit første besøg på dette værksted. Det er mit umiddelbare indtryk at virksomheden virker professionelt , et værksted med god service og faglige kompetencer jeg kan have tillid til. Vil naturligvis bruge dem hvis behovet opstår. "

Udstødning Toyota Avensis (2007)
"Helt fantastisk! Tip top professionel værksted, med rigtig god kundeservice. Kan kun VARMT anbefales til alle. Vi vil komme her med begge vores bil fremover. "

Kobling Citroën C5 (2002)
"Super service. Fik ny kobling og svinghjul på min c5. De fik presset den ind de 3 dage før påske så nu kan jeg køre påsken igennem med en velkørende bil. "
Vis flere brugerbedømmelser