Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

1 dag siden
Service , Ford Ranger 2007
3 dage siden
, BMW 318 2009
Arbejdet udført fint og som aftalt, men kunde fokus og opmærksomhed kunne forbedres, ligesom lånebil standarden burde forbedres.
BH Car Service Osted - Teknicar – 28. november 2015
kunden kommer sent fredag hvor jeg er alene på arbejde og har lige en tandrem som jeg var ved at sætte på og kunden måtte vente i fem minutter
og med hensyn til låne bilen er der nogen der har været så venlige at ødelægge låsen i venstre fordør og der er en uges vente tid på en ny lås det er vi
kede af
3 dage siden
Motor , Opel 1.7 CDTi 2006
Min bil lyder godt og starter nemt med en god rar blød motorgang uden klaprende ventiler selv om det er koldt. Godt tilfreds, kan anbefales andre med motorproblemer.
4 dage siden
Dæk, dækmontering og hjulskift , Chevrolet Aveo 2010
5 dage siden
Service , Suzuki Ignis 2006
opgaven er svær at bedømme, da virkeligheden lavede om på planen. Min bil blev serviceret, olie, nye pærere i forlygter, nye vinduesviskere mm.Det utætte fælg/dæk blev limet. Men da man så kikkede under bunden for at se om den skulle undervognsbehandles, var for fjedrene i dårlig stand og vi valgte sammen at skifte dem istedet for. Jeg havde en del ventetid på lånebil og manglende lys på toilettet hindre mig i at give 5 stjerner. Men jeg kommer igen ! Søde mennesker.
BH Car Service Osted - Teknicar – 26. november 2015
jeg beklager vente tiden på låne bilen den skulde lige have fire nye vinterdæk på så kunderne kan køre sikkert rundt
Lys på toilettet er lavet det var en dårlig lys sensor