Au2rep

Industrivej 7, 4180 Sorø
Nyt samarbejde
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Starten på Au2rep
Au2rep startede i august 2015 i nogle mindre lokaler, men allerede efter det første år måtte vi i nye lokaler, da det gik så godt med forretningen.

Nye lokaler
I 2016 flyttede Au2rep til lokalerne på Industrivej 7 i Sorø, og undervejs har vi haft behov for at leje endnu flere kvadratmeter.

Vi har startet Au2rep, som et selvstændigt værksted, og sådan vil det fortsætte med at være.

For mange nystartede er det en nem løsning at blive en del af en kæde, da man slipper for at tage stilling til en masse ting i virksomhedsdriften. Men fra start, så har vi selv gjort os tankerne om hvilken virksomhed, som vi ønsker at drive. Det er den vision, som vi stadig er i gang med at gennemføre i Au2rep.

Teknologi
Bilbranchen er under voldsom forandring, og faktum er, at værkstedsarbejdet har flyttet sig fra mekanik til elektronik.

Hos Au2rep lægger vi derfor stor vægt på uddannelse, og vi har fx opnået certificering til el- og hybridbiler.

En af Au2reps styrker er vores unge og motiverede team, der tænker digitalt og selv er vokset op med teknologier, der gør vores liv lettere.

Derfor skal vi ikke gennem den omstilling, som de gamle værksteder skal. Vi er allerede opdateret med den nyeste teknologi, og holder os naturligvis fortsat opdateret.

Hos Au2rep har vi valgt at investere i nogle maskiner, som findes på få værksteder. Eksempelvis har vi investeret i en olieskifte- og skyllestation, der kan servicere alle typer automatgearkasser.
 12

Seneste bedømmelser

Værkstedet er endnu ikke blevet bedømt.

Søger du værksted i Sorø?

Gør som 1.189.301 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.