Din Bilpartner Borup Auto

Bækgårdsvej 35, 4140 Borup
Medlem af Din Bilpartner
Nyt samarbejde
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Automekaniker med rutine klarer enhver reparation

Borup Auto er det moderne bilhus, der har mere end 45 års erfaring i branchen. Du finder vores værksted og bilsalg i Borup nær Roskilde , Køge og Ringsted, hvor du kan få repareret din bil, uanset hvilket mærke den har eller finde din nye bil.

​Vi vil gerne være kendt for at kunne reparere enhver bil, og det har vi sørget for ved at have en god blanding af kompetencer blandt vores medarbejdere. Vores dygtige og erfarne automekanikere kan klare reparation af både nye og gamle modeller.

God service og moderne udstyr
Hos Borup Auto har vi en lokal forankring, som vi er glade for. Mange af vores automekanikere har taget turen hele vejen fra lærling til fastansat hos os, hvilket er noget, vi er stolte af.

Vores traditionelle tilgang til arbejdet som automekaniker kommer dog ikke på bekostning af moderne udstyr og faciliteter. En rigtig automekaniker må aldrig gå ned på udstyret, og det gør vi på ingen måde med udstyr fra Bosch og Autodata. Det gør os i stand til at reparere på teknikken i din bil også.

Kontakt din lokale automekaniker
Har du brug for at få udbedret en skade, lavet serviceeftersyn eller andet, som kræver hjælp fra en erfaren automekaniker, så tilbyder vi service på din bil. Også når det er en opgave, der haster. Du kan også se vores udvalgt af brugte biler.

Tag kontakt til os via telefon på 57 52 64 14.

Seneste bedømmelser

Værkstedet er endnu ikke blevet bedømt.

Søger du værksted i Borup?

Gør som 1.216.789 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.