Omnicarservice 1 - Bilservice. Helt enkelt, hos dig.

Service og reparation hos dig

4,7
(2406)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Omnicarservice 1 - Bilservice. Helt enkelt, hos dig. og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 06.12.2022

Bilservice hjemme hos dig.

Med Omnicarservice kommer mekanikeren hen og servicerer eller reparerer din bil der, hvor du er, når det passer dig. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det. Vi kører i hele landet og er FDM fordelspartner, som er din garanti for, at din bil bliver serviceret efter producentens foreskrifter.

Vores topmoderne mobile værksteder er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med det mobile værksted, kan de derfor klare de fleste bilservices og reparationer. Vi tager reservedele med hvis der er brug for det. Og så sørger vi selvfølgelig for at dække af og rydde op efter os. Vi anvender KUN fabriksgodkendte dele og giver altid 5 års garanti på alle dele og reparationer.

Vi kan servicere alle biler uanset årgange og kører alle dage fra kl. 8 til 19.

Vores kunder er vilde med vores koncept og giver os stort set kun 5 stjerner på Trustpilot. Gør som mere end 7.500 andre danske bilejere og book en af vores topavancerede servicebiler hvad enten din bil trænger til at få tjekket bremserne, skiftet hjulene, renset aircondition, ordnet stenslaget, skiftet olien eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at servicere din bil.
 6

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.9

 • Fremtoningen

  4.8

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

Mia R.
8 dage siden
Ford Fiesta 2018
Gunnar P.
10 dage siden
Renault Clio 2016
Meget fin
Ali Z.
18 dage siden
Volkswagen Up! 2014
God vejledning og service! Enkelt og nemt da det blev klaret på adressen og jeg kunne arbejde videre med mine ting imens. Kan varmt anbefales. Tip top service af bilen og stempel i bogen så det hele spiller!
Britta R.
19 dage siden
Volkswagen Up! 2013
Alt var perfekt, hurtig, effektiv og meget venlig service over hele linien.
Thomas V.
23 dage siden
Ford EcoSport 2018

Søger du værksted i Roskilde?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.