Forza Auto service C/O LK Autoteknik

Frejas vej 23, 3630 Hillerød
Medlem af No-Name
5,0
(1)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Forza Auto service C/O LK Autoteknik og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Book tid på værksted

Hos Forza Auto Service har vi flere værksteder fordelt rundt i hele Danmark, værkstederne kalder vi for Forza Auto Service.

Hos os er det dig og din bil som er i førersædet. Vi gør vores bedste for, at du vil komme igen til vores værksteder, og vi er kun tilfredse når vi lever op til netop dine krav og forventninger. Det arbejder vi på - hver dag.

Derfor lægger vi meget vægt på, at alle vore medarbejdere og mekanikere er serviceminded og har et højt fagligt niveau. Selvom vi har over 20 års erfaring med at servicere og reparere premium biler, sørger vi altid for, at vores viden er up-to-date.

Vores værksteder råder over det meste specialværktøj og maskiner som er tilgængeligt på markedet. Derfor er du og din bil altid i sikre hænder.

Kontakt os endelig hvis din bil trænger til et service, en større reparation såsom udskiftning af turbo, gearkasse m.m. eller blot trænger til at få skiftet dækkene.

Seneste bedømmelser

Torben T.
3 dage siden
Nissan Leaf 2014
Jeg fik udført en 4-hjulsudmåling til en fair pris. Den blev udført af flinke og kompetente folk fra LK Autoteknik Frejasvej 23A 3400 Hillerød.

Søger du værksted i Jægerspris?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.