Kleit ApS - CarPeople

Københavnsvej 7, 3550 Slangerup
Medlem af CarPeople
4,6
(31)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

CarPeople Slangerup – Specialister i din bil
Hos CarPeople i Slangerup kan du være sikker på, at både du og din bil er i trygge hænder. Vores erfarne medarbejdere håndterer alle typer biler, uanset mærke, og vi står klar med både service og reparation, så du kommer hurtigt videre.

Passion for biler siden 1999
I spidsen for CarPeople Slangerup står Hussein Kleit, der har været i bilbranchen siden 1999, blandt andet som værkfører. Siden 2015 har han drevet sin egen forretning, hvor en stor skare af loyale kunder fast får repareret og serviceret deres biler.

Allround værksted
Værkstedet er udstyret med alt det udstyr, et moderne autoværksted kræver, inkl. eget pladeværksted, og både service og kvalitet er i højsædet uanset størrelsen på opgaven. Værkstedet er desuden certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi bliver løbende videreuddannet i nye teknologier.

Din næste drømmebil
Hos CarPeople Slangerup finder du også et bredt udvalg af nyere, brugte biler i alle klasser, fra byvenlige mikrobiler og familiebiler til luksus- og sportsbiler. Salgsafdelingen står parat til at rådgive dig og ikke mindst finde din næste drømmebil, hvis den ikke lige er på lager. Kig forbi og få et godt tilbud.

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.8

 • Arbejdet

  4.7

 • Fremtoningen

  4.6

 • Prisen

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.4

Michael G.
cirka 2 måneder siden
Peugeot 208 2016
Værkstedet fandt fejlen, men der kom en extra pris på 600 kr. jeg ikke var gjort opmærksom på, det virker som det var noget værkstedet lige fandt på den pris, da jeg skulle betale. Kan derfor ikke anbefale dette værksted.
Henrik E.
2 måneder siden
Honda Accord 2009
Brian H.
3 måneder siden
Opel Insignia 2018
Kun Dækskifte. Fin pris.
Lars B.
3 måneder siden
Mercedes-Benz C220 CDI 2011
Preben K.
3 måneder siden
Peugeot 2008 2018

Søger du værksted i Slangerup?

Gør som 1.189.802 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.