Farum AutoPartner

Havremarken 7, 3520 Farum
Medlem af AutoPartner
4,6
(165)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Farum AutoPartner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 08.01.2024

Farum Autopartner er dit trygge valg af værksted 🤝

Vi tilbyder alle former for reparation og service af alle biler uanset mærke, model og årgang. Ingen opgave er for lille eller stor!

Vores målsætning er tilfredse kunder og vi tror på, at god service er lig med god forretning. Med mange års erfaring i branchen, et højt serviceniveau og arbejde af høj kvalitet, sørger vi for at alle vores kunder forlader vores forretning med et smil.

Vi bruger altid certificerede reservedele af bedste kvalitet, og der er derfor altid 2 års garanti på reservedele og hele 3 år på det udførte arbejde - så selvsikre er vi på vores arbejde! Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes.

Vores danskuddannede mekanikere står altid klar til at hjælpe og besvarer gerne alle de spørgsmål du måtte have både før, under og efter reparationen!

Vi glæder os til at se dig hos Farum Autopartner, Havremarken 7, 3520 Farum 😊

Seneste bedømmelser

  • Prisen

    4.7

  • Arbejdet

    4.7

  • Dialogen

    4.7

  • Beliggenheden

    4.6

  • Servicen

    4.6

  • Fremtoningen

    4.4

Tommi S.
2 dage siden
Seat Ibiza 2016
Rigtig god service. skulle have skiftet bremse skiver og klodser. troede selv at alle 4 bremseskiver skulle skiftes. værkstedet oplyste at det kun var nødvendigt at skifte dem foran. det må siges at være fair. og til en super pris. havde ellers fået et tilbud på arbejdet fra et andet værksted på 11,000 kr. for arbejdet på alle fire. her kommer jeg bestemt igen. og igen tak for en super oplevelse.
Will
6 dage siden
Toyota Yaris 2014
Ivan F.
8 dage siden
Citroën C5 X 2023
Huritg og venlig betjening -
John J.
2 måneder siden
Opel Vivaro 2018
Susanne W.
3 måneder siden
Suzuki Alto 2009
Super service

Søger du værksted i Farum?

Gør som 1.365.901 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.