Book tid online
  •  Næste ledige tid om 3 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 1 time siden
Bremser ,  Volvo V40 2002
Får en fast pris på 1039.- blir rullet op at det blir 570.- ekstra da jeg henter bilen er den pris ændret og mekanikeren har altid sagt 1450,- Det er så en ting MEN da jeg dagen efter kører den til omsyn får jeg besked på at den bremser 25 % skævt og at bremserne ikke er lufter ordenligt ud Så alt i alt en skuffende oplevelse
ca. 5 timer siden
Pladearbejde (buler m.m.) ,  Volkswagen Golf VII 2015
Var færdig med arbejdet 1 dag før aftalt, og så var bilen vasket og støvsuget ved afhentning.
ca. 13 timer siden
Nissan Micra 2016
ca. 13 timer siden
Dæk ,  Peugeot 208 2013
Høfligt personale. Skift af dæk, olie og forlygter - fik derudover støvsuget og tørt støv af i bilen. Rigtig god service
ca. 14 timer siden
Olieskift ,  Ford Mondeo 2011

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.