Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Fremtoningen 4.5
  • Arbejdet 4.5
  • Servicen 4.5
  • Dialogen 4.5
  • Beliggenheden 4.4
  • Prisen 4.4
cirka 23 timer siden
John N.
Kia Ceed 2010
en dag siden
Michael T.
Renault Grand Scenic 2010
Den har lugtet surt en gang efter aircon service. Håber det kun var den enegang. Vi kører ikke så meget i bilen. Den kører ikke hver dag. Men vi skal nok kører lidt mere i vores ferie. Så må vi se hvad der sker. Ellers fuld * hele vejen. Hvis det kun var den ene gang.
en dag siden
Anders L.
Ford Mondeo 2012
3 dage siden
Christian W.
Skoda Fabia 2009
Fik skiftet vandpumpe, men værkstedet efterlod vandsystemet langt under minimum, så jeg måtte efterfylde da jeg kom hjem. Derudover, er det anden gang værkstedet skifter vandpumpen. Den originale holdt 118000km, medens værkstedets første holdt 40000km. Jeg ved ikke om arbejdet eller vandpumper er af dårlig kvalitet. Har en Skoda Fabia 1,4 16v. Prisen er høj, i forhold til hvor lang tid vandpumpen holdt.

Nordsjællands Automekanik ApS - Bosch Car Service - 2. jul 2020

Hej Christian
Tak for din tilbagemelding. Vi syntes det er meget ærgerligt at din Vandpumpe er blevet utæt, efter 3 År, men det er jo noget der kan ske, og dette sker heldigvis meget sjældent, der gives trods alt 3 års garanti på vores dele, hvor den Originale som for øvrigt er væsentlig dyrere
kun leveres med 1 års garanti. Vores leverandør trækker stregen hårdt ved de 3 år, så vi kan desværre intet gøre her. Kvaliteten på vores vandpumper er ganske god, men som skrevet kan der opstå fejl, beklager
mvh
Bosch Car Service Allerød
3 dage siden
Said H.
Renault Megane 2011

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.