Book tid online
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Servicen 4.6
  • Fremtoningen 4.5
  • Arbejdet 4.5
  • Dialogen 4.5
  • Beliggenheden 4.4
  • Prisen 4.4
en dag siden
Babak J.
Service, Citroën C1 2014
They did the job on-time and with acceptable quality. I definitely recommend them.
2 dage siden
Wivian W.
Service, Volkswagen 1.4 16V 2005
God oplevelse, men de plejer, at vaske og støvsuge bilen. Hvilket jeg har været glad for, men denne gang virkede vaskehallen ikke. De sagde intet før jeg påtalte det . Så måske lykkedes det næste gang?
2 dage siden
Klaus H.
Smart 0.8 CDi (451.400) 2008
2 dage siden
Hadi H.
Peugeot 206+ 2011
vi aftalte anden pris da lave min bil så komme helt anden beløb 1800 mere
5 dage siden
Niels
Bremser, Volkswagen Golf 2014
Ind og udskrivning fungerede godt. Næste service indikator indstillet forkert og glemte at give min egen special hjulmøtrik tilbage. Fik den leveret i postkasse efterfølgende og helt ok. Service på A/C - ringede og spurgte om det var lavet, da køling ikke føltes anderledes og på autobutler stod A/C tilbud som annulleret og på arbejdseddel stod der intet. Værkfører Søren skulle tale med mekaniker mandag og ville ringe tilbage. Der kom aldrig en opringning og når jeg ringede fredag fik jeg oplyst at når det stod på regning var det lavet. Min mistanke er at det ikke er lavet og jeg blev mødt med stor irritation. Nu var min manglende køling opstået fordi A/C var utæt, men at der ikke var nok sporstoffer til at man kunne finde utætheden. Skulle komme til et nyt A/C service. Ikke overbevist....

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksisterer kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.