Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 10 timer siden
Lak- og malerarbejde , HYUNDAI I30CW 2014
Fin service, flot arbejde og god pris som holdte
ca. 16 timer siden
Pladearbejde (buler m.m.) , VW Passat 2006
Super service og godt arbejde!
ca. 19 timer siden
det var en rigtig god oplevelse, de var meget høflige, bilen blev afleveret rengjort inde som ude, perfekt. Torben
ca. 21 timer siden
Service , Volkswagen 1.8 T 2001
alt blev udført, som aftalt :) og tidsplanen blev ligelede overholdt
3 dage siden
Service , Ford C-MAX 2008
Vi skulle have vores bil til syn og værkstedet glemte, at se på vore lys. Vi fik derfor en anmærkning fra sysnhallen om, at lyset skulle justeres. Så vi skulle endnu en gang på værskstedet.
Nordsjællands Automekanik ApS - Bosch Car Service – 8. oktober 2015
Hej Michael

vi sætter stor pris på at de bedømmer os også selv om det er over 1.5 år siden vi har lavet deres bil.
angående deres lys beklager vi selvfølgelig, vi checker som hovedregel alt lys på bilen samt checker justering inden vi gør igang med service på bilen, dette er 1 punkt i et service
kan ikke svare på om det ikke er gjort eller om der har været fejl på lygte apparatet hos den pågældende synsmand

dog beklager vi dybt dette, og vi vil dobbelt checke det fra nu af for at sørger for vores kunder har det perfekte lys når de køre her fra med bilen
håber dog ellers de har været glad for besøget hos os og følt dig godt behandlet

forsat god dag

mvh Bosch allerød

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.