Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 7 timer siden
Andre opgaver ,  Volkswagen Golf IV 1998
god service
ca. 10 timer siden
1 dag siden
Ford Focus 2005
Flink og hurtig betjening. kan anbefales
2 dage siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde ,  Volkswagen Up! 2014
Jeg skulle have skiftet 2 ruder i forbindelse med noget hærværk. Allerede 1 dag efter jeg havde oprettet opgaven kunne de tage bilen. De kunne ikke garantere at den ville være færdig samme dag, men de ville gøre et forsøg. Hellere det end at love noget de ikke kan holde. Den var så færdig samme dag! :) Arbejdet var rigtig fint lavet, og ruderne var fra samme fabrik som de originale. De gav en rigtig fin service og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Selvom arbejdet kun tog 1 dag fik jeg alligevel gratis lånebil så jeg kunne klare dagens gøremål. Jeg er meget tilfreds!
3 dage siden
Styretøj ,  Mercedes E200 2011
alt forløb som aftalt,

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.