Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 6 timer siden
Bremser ,  Nissan Primastar 2009
cirka 23 timer siden
Service ,  Skoda Fabia 2013
60,000 km service. Skoda Fabia 1,2 tsi 2014 Jeg var ventet og det tog kun få minutter at få min (næsten) gratis lånebil udleveret. De ville gerne høre mine specielle ønsker inden de gik i gang. Som aftalt ringede de inden de udskiftede forbremser (en ventet reparation). Desværre var et forhjulsleje også kaput, men flot de opdagede det. Bilen blev alligevel klar samme dag. Ved afhentning blev alt gennemgået med mig og bilen var vasket og støvsuget. Eneste lille minus i oplevelsen skyldes vejret. Lånebilen var dækket af sne som jeg selv måtte fjerne. OG køreturen i sne på sommerdæk var en "oplevelse".
en dag siden
Mitsubishi Outlander 2012
Perfekt
en dag siden
Fiat Ducato 33 2007
Fin service
en dag siden
Renault Captur 2015

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.