Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

  • Servicen 4.7
  • Arbejdet 4.7
  • Dialogen 4.6
  • Prisen 4.6
  • Fremtoningen 4.6
  • Beliggenheden 4.4
4 dage siden
Service, Peugeot 208 2015
6 dage siden
Ford S-MAX 2014
Fik udført service, men da jeg hentede bilen havde de ikke udført service på automatgearkassen - fordi jeg ikke havde oplyst behovet...? Som supplement fik jeg skiftet to dæk - til 1300 kr stk - kan købes på nettet for ca 900 kr. Var blevet lovet lånebil - fik en skrammelkasse af en varevogn med løs kofanger, løs kilerem, masser af buler, ikke rengjort og stank af røg. De havde lånt den sidste C1 ud, da jeg kom var forklaringen...
6 dage siden
Andre opgaver, Skoda Superb 2011
Super service
6 dage siden
Aircondition, Skoda Fabia 2008
6 dage siden
Gearkasse/gearskifte, Mini John Cooper Works Clubman 2008
God dialog før, under og efter opgaven. Fint med gratis lånebil. Generelt en god oplevelse.

Idégrundlag

Nordsjællands Automekanik er med, i det forretnings koncept i branchen(Bosch Car Service), der er skabt til at flytte kunderne fra de autoriserede op i segmentet af kvalitetsbeviste værksteder, der fører en sober prispolitik og som samtidig sender det signal, at have været med helt fra udviklingsfasen omkring de fleste styresystemer og andre komponenter i de moderne biler i dag..

Vi vil vise vore kunder, at et Bosch Car Servicecenter i Allerød er den autovirksomhed der sætter trenden i branchen.

Virksomhedens mission/eksistensberettigelse

Nordsjællands Automekanik kan mere end blot at sælge service og reservedele til alle bilmærkerne. Vi dækker netop det behov der måtte være mellem de større autoriserede(Kædeforretninger) forhandlere og de almindelige frie værksteder, der eksistere kun et unikt brand i det uautoriserede net, og det er Bosch Car Service, da vi er med helt fremme i udviklingen af de fleste bilmærker, vi har derfor forudsætningen og det kendskab til mærkerne, samt tilgang til alt det specialværktøj det må kræve.

Bosch arbejder hele tiden målrettet på at udvikle netop de specialprodukter, samt fremtidige styresystemer, der gør det unikt at være en del af, da vi fremover altid vil være på forkant med udviklingen.

Behovet virksomheden vil dække hos kunden.

Nordsjællands Automekanik gør det nemt for kunderne, ved hele tiden at analysere deres behov og opfylde dem. Vi spørger vores kunder hver dag.

Vi er opmærksomme på, at det ikke altid er et spørgsmål om prisen, men absolut også det behov vi opfylder, vi gør det altid nemt for en rimelig pris.

Alt er muligt og vi er tilgængelige.

Vi sikre os at vi kender vores kunder og deres behov, hvilket er en naturlig del af det, at betjene kunden, vi udarbejder en kundeprofil, der afdækker ethvert spørgsmål , så som hente/bringeordning, udlejningsbil, finansieringsbehov og lign.