Byens Autocenter - Hella Service Partner

Thorsvang 8, 3400 Hillerød
Medlem af Hella Service Partner
4,7
(20)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Byens Autocenters højeste mål er at give kunderne en god oplevelse. Det har altid været vores virksomhedsgrundlag at vores kunder er tilfredse. En god handel er når begge parter er tilfredse.

Vi giver vores kunder en fair rådgivning efter vi har kortlagt deres behov. For nogle kunder at det blot et pålideligt køretøj de søger, andre gange er det det personlige de ønsker. Nogle biler kræver en del vedligeholdelse mens andre har lang tid mellem service intervallerne. Lad os høre dine ønsker og vi vil finde den bil der passer bedst til dig.

Vore kunders tillid forpligter

Vi har gennem vores virke haft mange tilfredse kunder. De fleste af dem kommer efter andre kunders anbefalinger. Vi gør ikke meget for at reklamere, vores filosofi er opnået når gamle kunder vender tilbage for at handle. Selv hvis vi ikke har din ønskebil i sortimentet, vil vi gøre hvad der skal til for at fremskaffe den eller finde den forhandler som har den.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.4

 • Beliggenheden

  4.3

 • Dialogen

  4.3

Brian A.
3 dage siden
Volkswagen Passat 2017
Ruben K.
3 dage siden
BMW iX3 2022
John A.
6 dage siden
Peugeot 3008 2009
Jens H.
10 dage siden
Renault Megane 2017
De udførte mit hjulskifte som aftalt, men undlod at gøre mig mundtligt opmærksom på at tilkobling af min dæktrykscensor ikke var en del af aftalen. Ellers ret svært for en fagproffessionel at overse pga fejlmeddelelse i instrumentbrættet, som de helt sikkert burde have set ved fremkøring af bil. Dette måtte jeg selv opdage da jeg kom hjem og blev klar over hvad problemet var. Jeg ville egentlig forvente bedre service specielt fordi tilbuddet lå i samme prisklasse som på et autoriseret værksted. De tilbød at jeg kunne komme tilbage og få det fixet, men tilbød ikke fast pris på arbejdet. God service havde været at tage fat i mig under servicen og tilbyde tilslutning af dæktrykscensor, som tillægsydelse.
Besvarelse fra Byens Autocenter - Hella Service Partner
7 dage siden
Dæk & hjul Hvilken type opgave Hjulskifte Hjulskifte inkluderer: Afmontering af eksisterende hjul Visuel kontrol af bremser Montering af medbragte hjul Kontrol af dæktryk Efterspænding af hjul Diverse materialer og værkstedsmaterialer Som vi talte sammen i telefonen,- vores opgaves kontrolpunkter er som beskrevet ovennævnte. Vi har også efter hjulskiftet tjekket alt. Men den fejl som du har er noget som er lyst op efter vi har haft bilen. Dette kan skyldes mange ting som f.eks. dækket er punkteret(taber luft) eller ventilen kan være utæt dette kan skyldes nogle ting. Du ringede selv efter nogle dage og fortalte at dit dæktryk lyser. Dette har ikke omfang i den opgave vi har fået tilbudt. Vi følger autobutlers anvisninger på en opgave. Vi har også tilbudt dig at vi kan se på det og kontrollere dette for dig. Jeg vil opfordre dig til at undersøge næste gang hvad man går gennem ved et hjulskift så du ikke ender med at have forhøje forventninger til en opgaves omfang. Hvis du stadig har samme udfordring kan vi sagtens kigge og hjælpe. Med Venlig Hilsen Byens Autocenter Hella Partner
Bo P.
26 dage siden
Toyota Avensis 2010

Søger du værksted i Hillerød?

Gør som 1.217.686 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.