Byens Autocenter, 30 års erfaring - Hella Service Partner

Thorsvang 8, 3400 Hillerød
Medlem af Hella Service Partner
4,6
(63)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Byens Autocenter, 30 års erfaring - Hella Service Partner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Byens Autocenters højeste mål er at give kunderne en god oplevelse. Det har altid været vores virksomhedsgrundlag at vores kunder er tilfredse. En god handel er når begge parter er tilfredse.

Vi giver vores kunder en fair rådgivning efter vi har kortlagt deres behov. For nogle kunder at det blot et pålideligt køretøj de søger, andre gange er det det personlige de ønsker. Nogle biler kræver en del vedligeholdelse mens andre har lang tid mellem service intervallerne. Lad os høre dine ønsker og vi vil finde den bil der passer bedst til dig.

Vore kunders tillid forpligter

Vi har gennem vores virke haft mange tilfredse kunder. De fleste af dem kommer efter andre kunders anbefalinger. Vi gør ikke meget for at reklamere, vores filosofi er opnået når gamle kunder vender tilbage for at handle. Selv hvis vi ikke har din ønskebil i sortimentet, vil vi gøre hvad der skal til for at fremskaffe den eller finde den forhandler som har den.

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet

    4.7

  • Prisen

    4.6

  • Servicen

    4.6

  • Fremtoningen

    4.5

  • Dialogen

    4.5

  • Beliggenheden

    4.4

Claus J.
3 dage siden
Volvo C30 2008
Kompetent personale
Michael F.
4 dage siden
Skoda Superb 2013
Kim T.
7 dage siden
Nissan Juke 2011
De viser hvad der er lavet overholder prisen og er færdige før tid Super
Torben R.
12 dage siden
BMW X1 2018
Alt fungerer fint, aftaler bliver overholdt.
Niels C.
cirka 2 måneder siden
Ford Focus 2014
I bør ekskludere dette værksted. Jeg blev bildt ind at tandstangen var defekt, efterfølgende bedømte det værksted jeg normalt bruger at der ingen fejl er i hele fortøjet. Fy for søren.
Besvarelse fra Byens Autocenter, 30 års erfaring - Hella Service Partner
26 dage siden
Dette var ikke en indbildning, men en anbefaling. Vi viste kunden styrtøjet som havde slør og ville ikke hjælpe at lave en sporing som vi skulle. Vi havde meget travlt og anbefalede han skulle få kigget på det hos sin egen mekaniker. Dette er gjort uden nogen form for omkostning for kunden som betød GRATIS service. Hvad anden værksted har sagt, vil vi ikke blande os i. Vores mange års erfaring og kunde tilfredshed er vigtig og derfor skifter vi ikke dele som ikke har behov, for at tjene lidt ekstra på kunden.

Søger du værksted i Hillerød?

Gør som 1.376.695 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.