Byens Autocenter, 30 års erfaring - Hella Service Partner

Thorsvang 8, 3400 Hillerød
Medlem af Hella Service Partner
4,6
(68)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Byens Autocenter, 30 års erfaring - Hella Service Partner og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Byens Autocenters højeste mål er at give kunderne en god oplevelse. Det har altid været vores virksomhedsgrundlag at vores kunder er tilfredse. En god handel er når begge parter er tilfredse.

Vi giver vores kunder en fair rådgivning efter vi har kortlagt deres behov. For nogle kunder at det blot et pålideligt køretøj de søger, andre gange er det det personlige de ønsker. Nogle biler kræver en del vedligeholdelse mens andre har lang tid mellem service intervallerne. Lad os høre dine ønsker og vi vil finde den bil der passer bedst til dig.

Vore kunders tillid forpligter

Vi har gennem vores virke haft mange tilfredse kunder. De fleste af dem kommer efter andre kunders anbefalinger. Vi gør ikke meget for at reklamere, vores filosofi er opnået når gamle kunder vender tilbage for at handle. Selv hvis vi ikke har din ønskebil i sortimentet, vil vi gøre hvad der skal til for at fremskaffe den eller finde den forhandler som har den.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.6

 • Prisen

  4.6

 • Dialogen

  4.5

 • Beliggenheden

  4.4

Søren K.
en dag siden
Toyota C-HR 2020
Fik kun lavet service på aircondition incl. rens. Tidsplan overholdt - fik kaffe og god snak med indehaver. Kunne desværre ikke få udskrevet/printet rapport på selve servicen (aftappet/påfyldt kølemiddel), men har selvfølgelig fakturaen.
Michael J.
4 dage siden
Volkswagen Transporter 2017
Kristian B.
14 dage siden
Ford B-MAX 2013
Dejlig imødekommende og venlig betjening samt opfølgning og dokumentation for udført arbejde - udskiftning af tandrem på Ford B Max - i den grad et heldagsarbejde - kan kun anbefale, at efterprøve værkstedet på andre opgaver Dbh, Kristian
Mark H.
14 dage siden
Skoda Superb 2021
Klaus R.
27 dage siden
Skoda Fabia 2012
God service og arbejde fint udført. Kan anbefales.

Søger du værksted i Hillerød?

Gør som 1.386.577 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.