Nordsjællands Bilhus A/S

Hammervej 4, 2970 Hørsholm
Autoriseret Chevrolet værksted
4,4
(50)
Få tilbud
 •  Mulighed for lånebil
 • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nordsjællands Bilhus A/S og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er stolte af at byde dig velkommen til dit lokale Hørsholmværksted, hvor vi er autoriseret Din Bilpartner.

Vores værksted er både til private og erhvervskunder, og vi er autoriseret til at udføre service og reparationsarbejde på alle bilmodeller, hvor du forsat beholder fabriksgarantien.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller lufthavnen. Vi tager os af det periodiske syn i vores egen synshal, og vi søger for en klargjort bil efter service i form af Vask samt støvsugning.

Vi tilbyder virksomheder yderst fordelagtige værkstedsaftaler og personaleordninger, med store besparelser og fordele. Mange virksomheder bruger aftalen som et personalegode, som er gratis for virksomheden at tilbyde sit personale.

Vision
Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for vores kunder, for det er vores overbevisning, at vi på den måde får nye loyale kunder samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

Hos NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde, billig lånebil i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.

Vi glæder os til at se dig og din bil!

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.6

 • Arbejdet

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.5

 • Fremtoningen

  4.4

 • Prisen

  4.4

Britt L.
12 dage siden
Volkswagen Up! 2016
Den dårligste oplevelse nogensinde. Iflg. aftale skulle jeg hente bilen dagen efter den var afleveret. Ved afhentning af bilen på værkstedet, var de ikke gået i gang med at søge fejlen på bilen. Da de endelig fik vurderet hvad fejlen måtte være, gav det ikke mening og jeg hentede bilen og fik den lavet et andet sted hvor de havde styr på både fejlfinding og god kundeservice. Jeg kan IKKE anbefale denne mekaniker!
Steffen S.
25 dage siden
Hyundai i20 2012
Jens P.
25 dage siden
Hyundai Matrix 2009
God og venlig betjening.
Erling J.
26 dage siden
Suzuki SX4 2008
Selvom værkstedet ikke havde modtaget info. Fra jer om tidspunkt for tep. Så klarede de det fint og undskyldte meget på jeres vegne
Kai B.
26 dage siden
Volkswagen Up! 2013
De havde glemt at notere mit besøg som ovenikøbet var tydeligt bekræftet flere gange. Der var ferie og sygdom blandt personalet så der herskede kaos.

Søger du værksted i Hørsholm?

Gør som 1.395.499 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.