Nordsjællands Bilhus A/S

Hammervej 4, 2970 Hørsholm
Autoriseret Chevrolet værksted
4,5
(42)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nordsjællands Bilhus A/S og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er stolte af at byde dig velkommen til dit lokale Hørsholmværksted, hvor vi er autoriseret Din Bilpartner.

Vores værksted er både til private og erhvervskunder, og vi er autoriseret til at udføre service og reparationsarbejde på alle bilmodeller, hvor du forsat beholder fabriksgarantien.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller lufthavnen. Vi tager os af det periodiske syn i vores egen synshal, og vi søger for en klargjort bil efter service i form af Vask samt støvsugning.

Vi tilbyder virksomheder yderst fordelagtige værkstedsaftaler og personaleordninger, med store besparelser og fordele. Mange virksomheder bruger aftalen som et personalegode, som er gratis for virksomheden at tilbyde sit personale.

Vision
Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for vores kunder, for det er vores overbevisning, at vi på den måde får nye loyale kunder samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

Hos NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde, billig lånebil i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.

Vi glæder os til at se dig og din bil!

Seneste bedømmelser

  • Beliggenheden

    4.6

  • Arbejdet

    4.6

  • Servicen

    4.6

  • Dialogen

    4.6

  • Fremtoningen

    4.4

  • Prisen

    4.4

Gaston L.
cirka 2 måneder siden
Volkswagen Passat 2011
Kasper M.
cirka 2 måneder siden
Toyota Auris 2012
God service, tager sig tid til kunden og meget imødekommende.
Kasper M.
cirka 2 måneder siden
Toyota Aygo 2020
Marko R.
3 måneder siden
Nissan X-Trail 2018
Ulrick S.
5 måneder siden
Skoda Octavia 2017

Søger du værksted i Hørsholm?

Gør som 1.373.245 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.