Nordsjællands Bilhus A/S

Hammervej 4, 2970 Hørsholm
Autoriseret Chevrolet værksted
4,6
(19)
Få tilbud
 •  Mulighed for lånebil
 • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nordsjællands Bilhus A/S og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er stolte af at byde dig velkommen til dit lokale Hørsholmværksted, hvor vi er autoriseret Din Bilpartner.

Vores værksted er både til private og erhvervskunder, og vi er autoriseret til at udføre service og reparationsarbejde på alle bilmodeller, hvor du forsat beholder fabriksgarantien.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller lufthavnen. Vi tager os af det periodiske syn i vores egen synshal, og vi søger for en klargjort bil efter service i form af Vask samt støvsugning.

Vi tilbyder virksomheder yderst fordelagtige værkstedsaftaler og personaleordninger, med store besparelser og fordele. Mange virksomheder bruger aftalen som et personalegode, som er gratis for virksomheden at tilbyde sit personale.

Vision
Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for vores kunder, for det er vores overbevisning, at vi på den måde får nye loyale kunder samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

Hos NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde, billig lånebil i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.

Vi glæder os til at se dig og din bil!

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  5.0

 • Servicen

  5.0

 • Fremtoningen

  4.9

 • Beliggenheden

  4.9

 • Dialogen

  4.9

 • Prisen

  4.8

Johnny F.
8 dage siden
BMW 118d 2008
Venlige og imødekommende. Aircon eftersynet bevirkede at det kølede bedre.
Jacob J.
22 dage siden
Volvo V40 Cross Country 2013
Camilla R.
28 dage siden
Kia Picanto 2016
Super service
Bo H.
cirka en måned siden
Volkswagen Polo 2012
John H.
cirka en måned siden
Mercedes-Benz A180 2013
Første gang på dette værksted - god service og en konkurrence dygtig pris.

Søger du værksted i Hørsholm?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.