Din Bilpartner Bagsværd

Brudelysvej 4, 2880 Bagsværd
Medlem af Din Bilpartner
4,8
(296)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Din Bilpartner Bagsværd og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 28.06.2023

BILREPARATION OG SERVICES
Hos Din Bilpartner tager vi imod alle udfordringer, bare vi må gøre vores bedste for dig og din bil. Om dette så er gennem et synstjek, service, hjulskifte, bilreparation eller noget helt andet, vil vi med glæde hjælpe – vi tager gerne i mod opgaven, stor som lille.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.9

 • Servicen

  4.9

 • Dialogen

  4.9

 • Prisen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.6

Lars P.
12 dage siden
Dacia Duster 2017
Thomas F.
25 dage siden
Kia Ceed 2014
At have sin bil til service, er i mine øjne som at gå til tandlægen. Det skal bare overstås og bliver altid dyrere end forventet. Men besøget hos Mehmet Kosar, Din Bilpartner Bagsværd, var en rigtig god oplevelse. Fantastisk service og ikke mindst ved afhentning tid til at gennemgå hvad der var galt og blevet fikset. Jeg fik tilmed fremvist mine gamle bremser, så jeg ved selvsyn kunne se hvor slidte de var :( Tror jeg har fået mig en fast mekaniker!!
Adriana A.
cirka en måned siden
Peugeot 107 2012
Rigtig godt arbejde og service. Virkelig nem proces. Anbefales 100%
Svend S.
cirka en måned siden
Ford Ka 2014
Venlig modtagelse. Fik skiftet tandrem og vanddpumpe samt foretaget årlig service. Alt fungerer, som det skal. Tilsyneladende første klasses arbejde. Dygtig og omhyggelig mekaniker.
Peter H.
cirka 2 måneder siden
Opel Vectra 2008
Indledningsvis 'kun' 4 stjerner for arbejdet, da jeg vil se om arbejdet er OK - det virker BESTEMT sådan ved første øjekast

Søger du værksted i Bagsværd?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.