EM Bilkuben - AutoPartner

Karlslunde Landevej 9, 2690 Karlslunde
Medlem af AutoPartner
4,3
(9)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 12.09.2022

EM BilKuben er et autoværksted, hvor du kan få repareret din bil med god service og til fair priser. Med vores mange års erfaring i branchen er du og din bil altid i gode hænder hos os. Vi tilbyder bilservice, bilreparation og meget mere, så her er du godt dækket ind.

Vi bryster os på at være din trofaste, lokale automekaniker, og udover vores hjemby, Karlslunde, så kommer vores tilfredse kunder også til vores værksted fra Greve, Greve Strand, Tune og omegn.

Et bilværksted som kan det hele
Vi kan klare alle serviceopgaver på din bil, så du hurtigt har en bil, der virker igen. Vi står også gerne for fejlfinding og diverse reparationer, så vi er et autoværksted, som kan det hele.

Skal bilen gøres klar til syn, så kan vi også stå for det. Der er altid en mekaniker klar til at hjælpe.
Vi vægter gennemsigtighed højt, så her ved du altid, hvad du betaler for. Du kan altid ringe til os eller komme forbi til en snak - så får du et godt tilbud på en pris.

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.2

 • Beliggenheden

  4.2

 • Arbejdet

  4.2

 • Servicen

  4.2

 • Dialogen

  4.2

 • Prisen

  4.0

Farukh S.
12 dage siden
Kia Rio 2016
Joakim B.
22 dage siden
Mercedes-Benz Sprinter 2012
olie på ret håndtage inde og udvendig fik regning fra et filter som jeg selv havde med, hvor de sagde det ikke var blevet nævnt så de havde købt et alligevel som er fair nok , jeg fik bare ikke mit ejet med tilbage... de lavet ikke blæserne som var aftalt lys i cabinin fik de heller ikke lavet skulle have skiftet gearkasse oile , men havde ikke selv fået nok med til det så de undlod , som selvfølige giver god mening men fik stadig lov at betale timelønnen for " skiftet " de havde ikke plade på liften på værkstedet så de skulle løfte 2 hjul af gangen op og hver gang jeg åbner mine sidedøre så er der kommet en lyd hvor man tydelige kan høre den er blevet skæv i metallet alt i alt super dårlig...
Jonas S.
cirka en måned siden
Peugeot 108 2014
Marin D.
cirka en måned siden
Ford Kuga 2021
Manochehr M.
cirka 2 måneder siden
Renault Clio 2014
God betjening, og meget venlige medarbejder.

Søger du værksted i Karlslunde?

Gør som 1.189.301 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.