Indhent tilbud online nu

 Ledig om 1 dag

 Mulighed for lånebil

Velkommen til Hundige Bilcenter - dit lokale værksted i Hundige.

Vi er et autoværksted med stor Ambition om fremtiden som kan udføre alle slags reparationer, serviceeftersyn og forsikringsager uanset din bils mærke, model eller årgang.

Vi er eksperter i at udføre serviceeftersyn og som hovedregel udføres arbejdet samme dag, vi får bilen ind. Vi udfører serviceeftersyn efter fabrikkens foreskrifter og stempler naturligvis din servicebog med godkendte stempler.

Skulle der opstå ventetid eller skal vi have din bil i længere tid har vi 11 lånebiler vi kan tilbyde, der dækker alt lige fra en Smartcar til Audi A6.

Vi har Danmarks bedste priser på alle service eftersyn. Vores timeløn er fastsat så attraktivt som muligt i forhold til resten af markedet og vi går naturligvis ikke på kompromis med de reservedele som anvendes - garantien er således intakt, når arbejdet er udført hos os.

Vi har 3 mekanikere, 1 pladsmed og 2 kontormedarbejdere, som står klar til at servicere din bil.

Vi er expert i Audi / VW / Citröen / Peugeot / Toyota / Skoda / Samt alle slags Japaner biler.

Vores medarbejdere kommer 2 gang om året på bænken for at blive opdateret i Airbag / ABS / AC / Klima / ESP / Servo / Commenrai / Motor og fejlfinding, så vi hele tiden er opdateret på alle fronter.

Vi samarbejder med alle forsikringselskaber samt tilbyder GRATIS lånebil i forbindelse med skadesarbejde.

Vores lånebiler priser starter fra 112 kr. om dagen inkl. moms.

Vi glæder os til at høre fra dig og servicere din bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Hundige Bilcenter

Læs mere

Seneste bedømmelser


Tandrem/kæde Toyota Sportsvan (1998)

Elektrisk arbejde Skoda Octavia (2004)
"Jeg fik god og professionel behandling. At regningen blev så stor skyldes, at der var så mange ting, der også skulle laves. Jeg har tillid til, at det var berettiget, og jeg så alle stumperne (før og efter). Men det er jo en tillidssag, og det er jo altid bittert, når regningen bliver mange gange større, end man havde regnet med. "

Undervognsbehandling­ / rustbeskyttelse TOYOTA COROLLA (2003)
"Han havde ikke udført arbejdet, som stod på sedlen og prøvede hele tiden og afvige fra den. Prisen er alt for meget i overkanten, hvis jeg ikke får det sidste lavet."

Andre opgaver Nissan Qashqai (2007)

Tandrem/kæde Chevrolet Cruze (2010)
"Komplet udskiftning af tandrem, incl. vandpumpeskift aftalt pris 4592,50 kr. - ekstra arbejde skift af rem + et hjul til AC til 2031,25 kr., ikke aftalt, men udført. Ikke bestilt arbejde er acceptabelt da det ville blive dyrere at få skiftet det senere, blev skiftet nu pga. alt alligevel var skilt ad. Alt ok, giver gerne min anbefaling"

Aircondition Ford Mondeo (2008)
"Super betjening, venlige mennesker og god gennemgang af reparation efter endt arbejde. Jeg kommer igen. "

Vinterdæk og skift af vinterdæk Honda Civic (2000)

Elektrisk arbejde Mercedes C220 (2006)

Skadesarbejde Nissan Qashqai (2013)
"Very poor experience. No commitment to prices quoted. Took more than 5 weeks to get the work completed - no work done on first 2 weeks. Thieves!"

Motor Ford Fiesta (2006)
"fint"
Vis flere brugerbedømmelser