Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Seneste bedømmelser

  • Arbejdet 4.7
  • Servicen 4.7
  • Dialogen 4.7
  • Prisen 4.6
  • Fremtoningen 4.5
  • Beliggenheden 4.4
cirka 12 timer siden
Brian H.
Hyundai i10 2019
cirka 15 timer siden
Magnus
Volkswagen Polo 2018
cirka 16 timer siden
Eser
Toyota Auris 2015
en dag siden
Esben J.
Hyundai i10 2014
2 dage siden
Torben C.
Renault Clio 2013
Flinke og rare. Fin service

Hjulskift og dækmontering til lav pris
Uanset om du skal have hjulskift fra sommerhjul til vinterhjul eller du skal have dækmontering af nye dæk på dine fælge, så kan vi hjælpe dig.

Hjulskifte – hurtigt og effektivt
Hos Vestegnens Autocenter har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan skifte bilens hjul, når du skal skifte fra sommer- til vinterdæk, og tilbage igen.

Dækmontering på fælge
Vi kan naturligvis også hjælpe dig, når du skal have monteret dæk på bilens fælge, eller have skiftet de gamle dæk ud med nogle nye.

Vi afmonterer de gamle dæk og monterer de nye på fælgene. Derudover afbalancerer vi hjulene og hvis det ønskes sætter vi også de nye hjul på bilen.

Vigtigheden af sommerdæk og vinterdæk
Der er mange delte meninger om nødvendigheden af at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Men uanset hvordan man vender og drejer det, så er der forskel i bremselængden når man skifter mellem sæson specifikke dæk.

Vi hos Vestegnens Autocenter anbefaler at man skifter til hjul der passer til sæsonen. Mange vælger at klare dette hjulskifte selv, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig med dette , så slipper du for bøvlet.

Hvornår er det tid til skift af dæk og hjul?
Der er flere svar på hvornår man bør skifte dæk og hjul på bilen. Hjulskifte er som hovedregel kun nødvendigt når vi skifter mellem sommer og vinter, men kan også være nødvendigt ved en punktering.

Dine dæk skal udskiftes når de er slidt eller møre og her er det nødvendigt at foretage en dækmontering af et nyt dæk på fælgen.

Dine dæk er slidte når mønsterdybden er under 4 mm. eller når lamellerne har rejst sig og f.eks. fået “hæl og tå”.

Forlæng levetiden på dine dæk
Dækkene på din bil har stor betydning for din bils køreegenskaber. Det er derfor vigtigt, at de altid vedligeholdes og ikke slides skævt. For- og bagdæk slides oftest forskelligt, og du kan derfor med fordel bytte om på for- og bagdæk, for på den måde at forlænge dækkenes levetid.

Et korrekt dæktryk til alle tider og alle belastninger er alfa og omega for dækkets levetid, kontroller derfor dæktrykket med jævne mellemrum, eller hvis du skal køre med tungt læs.

Regelmæssig udskiftning af alle dæk sikrer, at dækkene slides mere jævnt og du bør derfor skifte alle fire dæk på én gang, frem for at skifte af to omgange.

Dækhotel tilbyder os her hos Vestegnens Autocenter.

Vores priser & servicepakker

Mekanisk Timepris incl. moms: 550,-
Karrosseri Timepris incl. moms: 600,-

Fakta om vores service:
- Vi bruger kvalitets-godkendte reservedele med op til 2-3 års garanti!
- Vi bruger kvalitets motorolie fra Lukolie til de nedenstående serviceprogrammer.
- Vores priser på reservedele er i den tunge ende, det skyldes at kunden skal have den bedste garanti og holdbarehed.
- reservedele, reservedelene tilsvarende til original kvalitet. Derfor kan du regne med en konkurrencedygtig timepris og
kvalitetsbevidste reservedele til normalpriser.

Olieservice

- Udskiftning af motorolie
- Udskiftning af oliefilter
- Udskiftning af bundproppakning
- Nulstilling af serviceindikator

Lille service:
- Udskiftning af motorolie
- Udskiftning af oliefilter
- Udskiftning af bundpropspakning
- Udskiftning af pollenfilter
- Kontrol af defekte pære, inkl. lys & lygtekontrol
- Påfyldning af væsker (køler, sprinkler)
- Ca. 50 punktskontrol af bilen, inden for vitale kategorier,
Bremser, styretøj og undervogn* inkl. producentens
kontrolpunkter for bilen.
- Diagnoseudlæsning via tester.
- Nulstilling af serviceindikator.

Stort service:
- Udskiftning af motorolie
- Udskiftning af oliefilter
- Udskiftning af bundprops-pakning
- Udskiftning af pollenfilter
- Udskiftning af luftfilter
- Udskiftning af (Brændstoffilter- diesel biler) eller (Tændrør-Benzin biler)
- Kontrol af defekte pære, inkl. lys & lygtekontrol
- Påfyldning af sprinkler og kølervæske
- Bremseservice for og bag
- Ca. 50 punktskontrol af bilen, inden for vitale kategorier,
Bremser, styretøj og undervogn* inkl. producentens
kontrolpunkter for bilen.
- Diagnoseudlæsning via tester.
- Nulstilling af serviceindikator

Tillæg til serviceprogrammer
- Producentens anvisninger for serviceinterval.
- Aircondition service
- Udskiftning af Bremsevæske service+arbejdsløn
- Udskiftning af tandrem + arbejdsløn
- Udskiftning af multibrem + arbejdsløn
- Udskiftning af støddæmpere + arbejdsløn
- Udskiftning af fjedre + arbejdsløn
- Udskiftning af udstødning + arbejdsløn
- Udskiftning af kobling + arbejdsløn
- Partikelfilterrens er tillæg + arbejdsløn
Spøg hvis os hvis der skal laves noget andet som ikke står foroven.

Samarbejdspartnere:
Vi udfører også:

- Udførsel af undervognsbehandling hos PAVA eller DINITROL
- Lakering af karosseridele

Alle priser incl moms og arbejdsløn og reservedele. Siden opdateret 22.03.2020

Er din bil dumpet til syn eller skal synes ?
Når du modtager indkaldelse til periodisk syn, så bestil tid hos Vestegnens Autocenter til en gennemgang af din bil.

Vi gennemgår din bil og finder ud af hvad der skal laves af reparationer, så din bil kan gå gennem synet. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få din bil klar til synet.

Skal din bil til omsyn, står vi til rådighed for at udbedre de fejl, der gjorde, at bilen ikke bestod det periodiske syn.

Kontakt os for at høre mere om synsklargøring, periodisk syn og omsyn.

Hør mere om vores fastprispakke løsning. En god DEAL for kunden!

Vestegnens Autocenter – Autoskader

Et autoværksted midt i vestegen til alle former for autoskader,
Vi klarer alle former for forsikrings-skader, glasskader, store og små karosseri skader, hærværk og tyveriskader,frontrude o.s.v. og du kan regne med at din bil bliver som ny efter at vi har lavet din autoskade vi har nemlig alt det nyeste udstyr til opretning af autoskader der garanterer at vi får det hele med og at det er helt præcist som det var designet fra start

Vestegnens Autocenter arbejder med alle forsikringsselskaber omkring autoskader, pladearbejde på autoskader vi har et godt samarbejde med flere dygtige maleværksteder og vi garanterer at vi kan få din autoskade oprettet og malet til aftalt tid.
Vestegnens Autocenter kan også stille en gratis LÅNEBIL til rådighed i forbindelse med reparation af en autoskade. Vi takserer selv autoskader ved at brug programmet autotakst.

Hos os Vestegnens Autocenter er vi hurtige når det gælder autoskader men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, vi står altid inde for det arbejde vi har lavet.
RING NU PÅ 43435858.

Aircondition-service på bilen

Har du en bil med aircondition eller klimaanlæg, og synes du, at anlægget køler dårligt, eller begynder det at lugte, når anlægget kører? Så er det på tide at få et servicetjek på din bils aircondition eller klimaanlæg.

De flest med aircondition i bilen vil nødigt undvære anlægget på en varm sommerdag. For at få det optimale ud af bilens aircondition er det vigtigt at få anlægget tjekket og renset løbende. Ved at få bilens klimaanlæg eller aircondition tjekket og renset med jævne mellemrum, slipper du for dyre reparationer, hvis anlægget først går i stykker.

Undgå lugtgener og dårlig køleevne

Alle klimaanlæg og aircondition-anlæg vil med tiden miste kølevæske, som vil sive ud via anlæggets forskellige samlinger. Køleeffekten vil derfor blive forringet, og du vil ikke kunne få det fulde udbytte af dit klimaanlæg eller din aircondition.

Nogle oplever også lugtgener, når deres klimaanlæg eller aircondition tændes i bilen. Det skyldes, at enhver aircondition har et filter og en fordamper, der kræver vedligeholdelse.

Filtret i anlægget skal skiftes med jævne mellemrum, da det filtrerer støv, pollen og andre mikroorganismer fra luften, før den sendes ind i bilen. I anlæggets fordamper dannes der kondens, og derfor skal også fordamperen jævnligt renses for at undgå for stor dannelse af bakterier, svampe og mikroorganismer. Når fordamperen trænger til at blive renset og desinficeret, kan den under opvarmning være årsag til lugtgener.

Bestil en tid til service af bilens aircondition

Hos Vestegnens Autocenter kan du få et grundigt kvalitetstjek af bilens aircondition. Når vi foretager aircondition-service på bilen, tømmes anlægget for gammelt kølevæske, olie og sporemiddel, før der påfyldes nyt. Vi tester desuden, om anlægget har nogle former for utætheder, og om det fungerer korrekt.
Herudover tilbyder vi som ekstra tilvalg udskiftning af pollenfilter samt en grundig rensning og desinficering af luftkanaler med ac-rens.

Sådan håndterer vi corona-situationen:

Kære kunde
Vi har åbent på værkstedet som normalt og tilbyder de samme muligheder og services i vores forretning/værksted, som du kender. Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed meget alvorligt og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vores ansatte instrueret i at bruge nye handsker ved al håndtering af kundebiler fra gang til gang.

Ved personlige henvendelser giver vi selvfølgelig ikke længere hånd, og vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.
Håndtering af din bil på værkstedet:
Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget alvorligt og seriøst. For at minimere en eventuel smitterisiko er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker ved al håndtering af kundebiler. Ligeledes afsprittes rat, nøgler, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit – eller håndvask. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd til at forebygge smitte.
Håndtering af låne- og udlejningsbiler inden udlevering:
Vi aftørrer rat, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi strengt Sundhedsstyrelsens gode råd til at forebygge smitte
Generelt:
Hvis du som kunde har særlige ønsker i forbindelse med indlevering og udlevering af bilen/nøgler uden fysisk kontakt, bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på både telefon og mail.

Hente & bringeordning – vi henter og bringer din bil gratis ved service*

Vi har en helt unik hente & bringeordning, hvor vi bringer din bil til vores værksted i Albertslund for at udføre det aftalte arbejde. Vi har gennem de sidste års tid tilbudt denne service vi henter og bringer din bil, hvor du ønsker det. Det kan være derhjemme eller på arbejdspladsen.

Sådan gør du:

Ring eller mail til os med besked om hvad vi skal lave på din bil.
Oplys os om hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.
Oplys os om skal have en gratis lånebil imens din bil er på værksted.

Send os ekstranøglen til bilen med posten eller personligt aflevering.
Send os en sms med besked om, hvor du har parkeret bilen.

*Pris
Blev dit sidste service udført på vores værksted henter og bringer vi din bil ved det næste service til 120 kr ekskl. moms.

Er du ny kunde og har du ikke tidligere fået udført service på vores værksted, så betaler du vores sædvanlige gebyr for hente-/bringe service på 320 kr. ekskl. moms, ekskl. brændstof 1.20 kr. pr. km.

Hente-/bringe servicen gælder fra vores værksted i Albertslund af radius af 10 km, Ordningen er ekskl. brændstof 1.20 kr. pr. km som du skal afholde udgifterne til og opkræves over værksteds-fakturaen

Vores arbejds-process er præget af stor effektivitet, og vi går derfor ind for professionel service i topkvalitet. Vi er altid imødekommende hos Vestegnens Autocenter, mens din bil er på værksted tilbyder vi som en ekstra service en gratis lånebil ekskl. dagligforsikring 64 kr. ekskl. moms. pr. dag. Vores kunder modtager derudover råd og vejledning, så vi gang på gang sender dem trygt afsted.

Krav: Da lejekontrakten skal underskrives af lejer, er det et krav at lejer er tilstede, når bilen afhentes på adressen.

Ring til vores værksted og hør hvordan.

Gratis lånebil, mens din bil er på værksted og mens vi ordner din bil, kan du låne vores et værksteds-besøg hos Vestegnens Autocenter skal på alle måder være en god oplevelse.
Derfor giver vi dig mulighed for at låne en bil, mens din egen er på værksted.

Vi giver også gerne et lift, hvis du bare lige skal rundt om hjørnet.

Økonomivenlige låne-biler.
Vores låne-biler består primært af Toyota Aygo, Peugeot 107, og Citroën C1, som er sikre, velkørende biler.
Låne bilen er gratis – og der er ubegrænset kilometer (inden for Danmarks grænser).

Alt det med småt:
Når du låner en bil hos os, skal du være opmærksom på følgende:

Rygning er ikke tilladt i vores låne-biler. Hvis der ryges i bilen, så koster det en afgift på 1000 kroner.
Dyr/husdyr er ikke tilladt i vores låne-biler. Hvis der Dyr/husdyr i bilen, så koster det en afgift på 1000 kroner.
Der er naturligvis fuld kasko på bilen og du forsikre dig mod den selvrisiko for 80 kr. per dag. skal tegnes ved lån af låne-bilen Krav fra vores Leasingselskab (Dog maksimalt 560 kr. ved længere låne-perioder)
Låne-bilen må kun benyttes i Danmark.
Låne-bilen må kun køres af den person, der står på lejekontrakten.
Når du afleverer bilen, skal der være samme niveau af brændstof på, som da du fik bilen udleveret.
Du har pligt til at underrette værkstedet, hvis der kommer buler, ridser eller lignende i bilen.
Bilen skal afleveres i samme kosmetisk stand, som den blev modtaget.