Omnicarservice 10 - Bilservice. Helt enkelt, hos dig.

Service og reparation hos dig

4,7
(2356)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Omnicarservice 10 - Bilservice. Helt enkelt, hos dig. og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Bilservice hjemme hos dig.

Med Omnicarservice kommer mekanikeren hen og servicerer eller reparerer din bil der, hvor du er, når det passer dig. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det. Vi kører i hele landet og er FDM fordelspartner, som er din garanti for, at din bil bliver serviceret efter producentens foreskrifter.

Vores topmoderne mobile værksteder er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med det mobile værksted, kan de derfor klare de fleste bilservices og reparationer. Vi tager reservedele med hvis der er brug for det. Og så sørger vi selvfølgelig for at dække af og rydde op efter os. Vi anvender KUN fabriksgodkendte dele og giver altid 5 års garanti på alle dele og reparationer.

Vi kan servicere alle biler uanset årgange og kører alle dage fra kl. 8 til 19.

Vores kunder er vilde med vores koncept og giver os stort set kun 5 stjerner på Trustpilot. Gør som mere end 7.500 andre danske bilejere og book en af vores topavancerede servicebiler hvad enten din bil trænger til at få tjekket bremserne, skiftet hjulene, renset aircondition, ordnet stenslaget, skiftet olien eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at servicere din bil.
 6

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.9

 • Fremtoningen

  4.8

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

Tushar D.
cirka 3 timer siden
Nissan Qashqai 2019
Nicolai H.
cirka 23 timer siden
Volkswagen Golf 2019
Jesper
en dag siden
Kia Picanto 2016
Super service👍
Lars C.
en dag siden
Volkswagen Polo 2000
Rikke F.
en dag siden
Skoda Fabia 2020

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.283.184 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.