Omnicarservice - Mobilt bilværksted 3

Service og reparation hos dig

4,7
(1359)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 02.06.2022

FÅ SERVICERET DIN BIL - HELT ENKELT HOS DIG
OmnicarService er dit nye mobile bilværksted, som servicerer din bil der, hvor den står. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det.

Nemmere bliver det ikke
OmnicarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere, og rummer alt det avancerede udstyr, der skal til for at kunne klare så godt som enhver form for reparationer og serviceopgaver. Vi arbejder for at gøre det så enkelt og smidigt for dig at holde hjulene i gang. Bare ring og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig og din bil. Så sørger vi for at lave det.

Vi laver alle biler
Din bil bliver serviceret af et hold certificerede mekanikere, der har stor erfaring med at udføre alle typer af reparationer og bilservice på både små og større biler. Det gælder så godt som alle bilmærker.
Mekanikerne glæder sig til at komme ud og servicere din bil, og de tager reservedele med hvis der er brug for det. Og så sørger de selvfølgelig for at dække af og rydde op efter sig

Topavanceret bilværksted
Vores moderne mobile værksteder er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med det mobile værksted, kan de klare de fleste opgaver. De kan både klare opgaver i det elektriske system, f.eks. når en ”rød” advarselslampe lyser i instrumentbrættet, en fejl i A/C systemet skal identificeres eller når der er en motorfejl. Men de kan også lave olieskift, bremser og almindelig bilservice. Og meget mere.

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.9

 • Fremtoningen

  4.8

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Dialogen

  4.7

 • Prisen

  4.6

Semih A.
cirka 2 timer siden
Ford Focus 2015
Troels M.
cirka 4 timer siden
Kia Ceed 2013
Ronnie T.
cirka 4 timer siden
Hyundai i10 2017
Can
en dag siden
Mercedes-Benz C220 CDI 2016
Sven
en dag siden
Honda Civic 2006
Kæmpe skuffelse! Jeg valgte dette -lidt dyrere tilbud - da fordelen ved at de kom hjem til mig for at udføre arbejdet vejede tungt. De havde så åbenbart ikke ulejliget sig med at undersøge om de kunne udføre arbejdet udenfor et værksted, da de accepterede aftalen, så jeg fik kun udført service (hvilket jeg kunne have fået hos Quickpoint til 995,- istedet for 3.800 kr. De kunne ikke udskifte min tågeforlygte. Det betyder at jeg nu alligevel skal køre til et værksted for at få løst den manglende opgave -og bruge endnu en dag.

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.166.799 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.