IB Autoværksted & Bilsalg

Islevdalvej 161, 2610 Rødovre
4,1
(51)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk – Danmarks største værkstedsportal

Vi stræber altid efter at fjerne alle de bump på vejen, som normalt forbindes med besøg på værksted. Derfor er god service og præcise reparationer vores kernekompetencer. Vi sætter store krav til vores mekaniker og dette betyder at vi hele tiden udvikler os. Udstyret er i orden og gør det muligt at varetage store og små reparationer på alle bilmærker. Vi tilbyder alt fra dækskifte til professionel synsklargøring og fejlfinding hvis du oplever symptomer på at noget er i vejen med bilen. Lader du os servicere din bil, så er vi sikre på at du vil benytte vores værksted igen. Du kan altid være sikker på at vi bruger materialer af høj kvalitet og ikke går på kompromis.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.4

 • Beliggenheden

  4.2

 • Arbejdet

  4.1

 • Servicen

  4.1

 • Dialogen

  4.0

 • Fremtoningen

  3.7

Martin Z.
mere end 2 år siden
Ford Ka 2014
Overholdt ikke tidsaftaler Mangelfuld dokumentation Fejl i udførsel af opgaver
Troels H.
mere end 2 år siden
Toyota Yaris 2011
Søde og venlige. Arbejdet lavet til tiden.
Aja
mere end 2 år siden
Suzuki Alto 2012
Ualmindelig uprofessionelt værksted. Jeg havde en aftale kl.9.00, da jeg ankommer er alt lukket og der er låst en stor port, så man slet ikke kan komme ind på pladsen. Jeg ringer så til værkstedet, som siger at der kommer en om lidt. Da der kommer en, taler han ikke dansk og kun meget lidt engelsk og beder bare om mine nøgler. Han spørger ikke om noget som helst ift hvad der skal laves, ( der skulle skiftes brenserør, hvilket han jo nok har fået at vide, men alligevel underligt, han ikke lige nævner det, så vi begge er sikre på opgaven) det hele virker meget underligt. Jeg har booket en lånebil, som jeg nævner, og får stukket en nøgle i hånden og han peger på en bil der holder rundt om hjørnet, hvorefter manden kører ind med min bil. Lånebilen er det ældste,mest misligeholdte ubehageligste køretøj jeg har oplevet. Tredje gear virkede slet ikke. Bremsen virkede ikke optimalt, koblingen voldsom hård og ingen P Skive i forgrunden, så jeg måtte skaffe papir som jeg kunne skrive tidspunkt på, da jeg bor i en betalingszone, Fik at vide reparationen ville tage 4-5 timer, og de vil ringe når bilen er klar. Da det er gået 6,5 timer kontakter jeg værkstedet, som siger der går 1,5-2 timer endnu. Meget irriterende, da jeg skal bruge bilen og desuden betaler pr time jeg har lånebilen parkeret. Sidst men ikke mindst, da jeg vil betale ved afhentning, kan det ikke lade sig gøre og jeg får en regning- hvilket også er helt i orden. Jeg vælger dog ikke at gå direkte hjem og betale den, og overser at der står den skal betales samme dag( som er en fredag) Jeg bliver ringet op mandag morgen af værkstedets ejer, som spørger hvorfor jeg ikke har betalt, og hvis ikke jeg gør det idag, ryger der rykkergebyr på. Jeg vælger selvfølgelig at betale med det samme. Stedet kan på ingen måde anbefales
Thomas M.
mere end 2 år siden
Renault Megane 2008
Manglende reservedele gav forlænget reparationstid. Tilbuddet sagde færdig samme dag, hvor bilen blev indleveret kl. 8.00, men blev først klar til afhentning om eftermiddagen 2 dage efter.
Oliver
næsten 3 år siden
Opel Corsa 2011
Der var ikke nogen tilstede, da jeg kom for at aflevere bilen. Så jeg måtte hjem køre igen.

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.249.513 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.