Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

ca. 14 timer siden
Dæk ,  Citroën C4 2010
God service på værkstedet
ca. 14 timer siden
Fælge ,  Kia Rio 2015
Rigtig god service, dem kan jeg godt anbefale😉
6 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Mazda 5 2009
Ufattelig dårligt håndværk. Service på min bil, blev dobbelt så dyrt pga skade. Da jeg reklamerede, blev jeg beskyldt for at kalde dem for løgnere... Som de også sagde: "Vi har ikke brug for flere kunder vi har nok, så du kan bare køre og kom ikke igen" De var dog så "flinke" at tilbyde rep af bilen for - sjovt nok - dobbelt op på min regning. Selvfølgelig kører jeg sagen videre, men bevisbyrden ligger hos mig, så det er en dårlig sag. Bundlinien er, at dette værksted ikke kan deres håndværk og udfører uproffessionellt arbejde med alt for store skruetrækkere. Værkstedet lever på ingen måde op til den værdi Mekonomen reklamerer med som det første på deres hjemmeside "Vi tar ansvar"... DET GØR DE IKKE I BRØNDBY HOS TOFTENS AUTOMOBILER. BLIV VÆK hvis du gerne vil passe på din bil.

Toftens Automobiler ApS - Mekonomen Autoteknik - 2. december 2016

Hej Bent.
Først og fremmest er vi ked din oplevelse, selvom vi ikke er af helt samme opfattelse.. men der er selvfølgelig altid to sider af en sag. Problemet er i denne sag at du mener at en i forvejen ridset kofanger (Dine egne ord) skal males på vores regning, på grund af to nye skrammer. Vi kan ikke modbevise at vi har lavet en skramme, men når mekanikeren kommer ud og viser hvordan han har skilt bilen ad og vil forklare sig, ligger du bare ud med at sige: Jeg viste I ikke ville vedkende jer skaden- og ville nægte. Derudover truer du med at hænge os ud alle mulige steder, og der hopper kæden af for mig. Vi driver en seriøs forretning og gør alt for at kunderne er tilfredse, og ville i dette tilfælde også have fundet en løsning, men det er ikke sådan vi fører dialog, og derfor trækker vi os.
Mærkelig i denne sag er at du modtager bilen i total mørke og opdager en fejl på størrelse med en krone , på en kofanger der i forvejen er bulet og ridset over det hele ( dine egene ord). Vi ønsker altid en dialog, men ikke med opfattelsen af vi lyver og du kommer med trusler, stopper dialogen fra vores side.
7 dage siden
Dæk ,  Audi A3 2014
Jeg blev desværre nødt til at aflyse aftalen. De var smaddersøde og jeg vil,til enhver tid bruge dem.
12 dage siden
Audi A7 2011
Virkelig god service og super venlig betjening