Dækskifte - Kun 199 kr

Få skiftet dine hjul til den bedste pris.

  • Find det bedste værksted til den bedste pris
  • Lige nu kan du få dækskifte til 199 kr.
  • Du undgår ventetid, og kan trygt bestille tid online med prisgaranti
  • Kun FDM-kontrollerede kvalitetsværksteder
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Fast pris: Dækskifte - 199 kr.

Det får du:

  • Afmontering af eksisterende hjul
  • Visuel kontrol af bremser
  • Montering af dine medbragte hjul
  • Kontrol af dæktryk

Ekstra garanti på dækskifte

  • 3 års garanti på værkstedsarbejde og reservedele
  • Mekanikerrådgivning fra autobutler.dk

Dækskifte - 199 kr.


Betingelser

Bemærk: Du skal selv medbringe de komplette hjul inkl. fælge, der skiftes til. Hjulskiftet inkluderer ikke andre opgaver på dine dæk eller kodning af TPMS-ventiler, og tilbuddet gælder kun for alm. personbiler.

Hvis du skal have helt nye dæk, skal du oprette en ny opgave om dæk. Det gør du nemt her.

Slip for besværet med dækskifte, Autobutler hjælper dig

Rutinemæssig vedligeholdelse af dine dæk, er en vigtig del af din sikkerhed på vejen.

Vi tilbyder professionelt dækskifte, der forbereder dig og dit køretøj til alt vejr, der kommer din vej. Uanset om du skal have dækskifte fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt, burde du overveje at booke dit dækskifte for 199 kr. gennem Autobutler.

Vi tilbyder 3 års garanti på værkstedsarbejde og reservedele samt prisgaranti på alle opgaver. Med Autobutler kan du finde det bedste værksted, til den bedste pris. Du kan nemt bestille tid online og undgå ventetiden.

dækskifte

Hvor kan jeg få lavet dækskifte?

Når du bestiller tid til dækskifte hos Autobutler, kan du frit vælge blandt et stort netværk af kvalitetsværksteder landet over.
Du kan blot indtaste dit postnummer, nummerplade og e-mail. Så får du tilsendt alle tilbud fra FDM-kontrollerede værksteder, nær dig.

Derudover kan du læse anmeldelser af de forskellige værksteder, så du er sikker på at finde det helt rigtige værksted for dig til den helt rigtige pris.

Vinterdæk

Hvorfor du burde skifte til vinterdæk

På trods af Danmarks milde vintre, så kan du stadig risikere der kommer sne, is og spejlglatte veje. Generelt i vinterperioden er der mange nætter og morgener, som lægger under eller nær frysepunktet. Her er det decideret farligt at køre med sommerdæk, da bilen har lettere ved at skride ud.

Vinterdæk er lavet af specialfremstillet fleksibelt gummi, og de har et unikt trådmønster, som giver det bedste vejgreb, når der vejene er glatte. Vinterdæk fungerer bedst ved lave temperaturer og giver bilisterne tryghed og sikkerhed i potentielt farlige situationer.
Vinterdæk giver bedre vejgreb samt mindsker risikoen for at skride ud I et sving og mindsker din bremselængde betydeligt. Der kan i visse tilfælde være mere end 40 meters forskel på bilens bremselængde med de forkerte dæk.

FDM har lavet en undersøgelse hvor to helt identiske biler bremser ved siden af hinanden. Den ene bil havde vinterdæk på, den anden bil havde sommerdæk på.
Bilerne kører ind på glatbanen med samme fart – ca. 50 km/timen – og her modsvarer friktionen det, der opleves på to centimeters nyfalden sne. Forskellen er ikke til at misse. Bilen med vinterdæk bremser efter cirka 28 meter, mens bilen med sommerdæk fortsætter ud over 70 meter.

Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk?

Det er det helt store spørgsmål – jo længere hen på efteråret eller vinteren du venter med at skifte til vinterdæk, jo længere ventetid er der på værkstedet, og så kan du risikere, at du ikke når det inden frosten. Så når vejrudsigten først sniger sig ned under en 5-7 grader eller derunder nogle dage i træk, kan du godt regne med travlhed på værkstederne. Og hvis vejret skifter mere pludseligt, kan det være tæt på umuligt at få tid.

På den anden side kan man sige, at vinterdæk koster lidt mere på benzinbudgettet og bliver hurtigere slidt end sommerdæk, så du skal selvfølgelig ikke skifte alt for tidligt. Dertil skal det siges, at både brændstoføkonomien og kørekomforten ved vinterdæk er blevet væsentlig bedre de sidste par år.

Det væsentligste er, at du får foretaget hjulskiftet i tide. Heller skifte til vinterdæk lidt for tidligt end lidt for sent.

Sommerdæk

Hvorfor du burde skifte til sommerdæk

Sommerdækket er hårdere end vinterdækket, hvilket skyldes gummiblandingen. i modsætning til vinterdækket, er gummiblanding i sommerdækket fremstillet til høje temperaturer, har en glattere overflade med mindre riller.

Fordi sommerdæk generelt er hårdere end vinterdæk, har de også mindre friktion, hvilket i den sidste ende betyder, at du bruger mindre benzin med sommerdæk.

Sommerdækket fungerer overordnet bedst, når temperaturen er over 7 grader. Det gør det mere behageligt at køre på, i varmt og tørt vejr, og det giver samtidig et bedre vejgreb.

Hvornår skal jeg skifte til sommerdæk?

Overgangen til sommerdæk sker ofte omkring april - hold øje med vejrudsigten, og når temperaturerne kommer over 7 grader, og det ikke længere ser ud til at blive frost, så er det ved at være tid til sommerdæk.

Der er mange gode grunde at skifte til sommerdæk. Det vigtigt at huske, at sommerdæk og vinterdæk er specielt fremstillet til de respektive vejrforhold.

Dine vinterdæks bløde gummi slides hurtigere på varm asfalt. Det kan reducere dine vinterdæks levetid med helt op til 60 %.
Sommerdæk er fremstillet af en anden gummiblanding, som giver mindre rullemodstand end vinterdæk. Det skyldes vinterdæks bløde gummiblanding nemmere skifter form. Hvis du ikke skifter til sommerdæk i varmt vejr, vil bilen ikke yde optimalt og være sikker, især ikke hvis du pludselig er nødt til at dreje. Vinterdæk på tør vej er for bløde. Bilen vil ikke reagere så hurtigt, som den skal i kritiske situationer.

Sommerdækkets hårdere gummiblanding giver lavere brændstofforbrug og forbedret bremselængde I kritiske situationer.

Gør det selv guide: Dækskift

Husk du kan slippe for besværet med dækskifte for blot 199 kr. Autobutler tilbyder professionelt hjulskift/dækskifte i nærheden af dig.

Værktøjer du skal bruge for at foretage et dækskifte:

• Donkraft
• Hjulnøgle
• Momentnøgle
• Dæktrykmåler

Fremgangsmåde:

• Sørg for bilen står på et fast og plant underlag
• Find bilens løftepunkter, hvis du I tvivl kan du med fordel tjekke biles instrukktionsbog
• Tjek dækkene du skal påføre, at de opfylder lovmæssige krav.
• Så du klar!

Step by step guide:

1. Overblik:
Et godt tip er at finde alt værktøjet frem og et par gode handsker samt dækkridt.
På den måde sikre du dig et overblik og er korrekt påklædt til, at foretage dit dækskifte.

2. Sikkerhed:
Det er vigtigt for din egen sikkerhed men også andres, at bilen står på et plant underlag. Du kan med fordel sætte bilen i gear og trække håndbremsen, så du sikker på den bliver holdende.

3. Tag hjulet af:
Start med at løsne alle boltene på det hjul du vil skifte. Når det gjort, kan du placere donkraften korrekt under bilen. På størstedelen af biler er der hakker/mærker i stellet under bilen, hvor donkraften skal placeres. Nu kan du løfte bilen og tage boltene helt af, derefter hjulet.

4. Korrekt påsætning
Et godt tip er at når du har taget hjulet af, at du markerer hvor hjulet har siddet. Du kan f.eks. skrive ”HF” for højre forhjul eller ”HB” for højre baghjul. Det er vigtigt at du påfører hjulene korrekt, Hjulene skal placeres på samme side af bilen, når de monteres igen. Gøres det ikke, anbefaler vi stærkt du få sporet hjulene på et værksted.

5. Gode tips inden påføring af hjul
Find de korrekte dæk til de forskellige hjul. Vi anbefaler du fjerner skidt fra boltene og fra monteringsstedet. Brug en stiv børste, hvis du ikke har sådan en, kan du bruge en opvaskebørste. Heraf anbefaler vi også du giver boltene lidt fedt, inden du skruer dem på igen. Det gør hjulet er lettere at få af næste gang.

6. Sæt hjulet på
Når hjulet er monteret, kan du skrue hjulboltene fast med fingrene inden du sænker bilen ned med donkraften. Nu kan du sænke bilen, husk og krydsspænde boltene efterfølgende. Det betyder du spænder hjulbolte der sidder over for hinanden, ikke ved siden af hinanden. Spænd dem efter 2 gange, men brug gerne en momentnøgle, så de ikke overspændes.

7. Dæktryk
Når hjulene er monteret, skal du tjekke dæktrykket. Her skal du anvende en dæktryksmåler, der kan købes i de fleste bilistbutikker. Det korrekte dæktryk er forskelligt fra bil til bil. Du kan finde det enten i handskerummet, i dørkanterne eller i benzindækslet. Du kan også se det i bilens instruktionsbog.

8. Doubletjek
Når du har kørt ca. 100 km, så tjek at alle boltene stadig er spændt som de skal. Er en af boltene løse, så spænd efter.

Det siger bilejere, som har brugt autobutler.dk

Fantastik oplevelse
Alexander P.
Audi A6 (1999)
Fin service og god rådgivning 👍
Lars H.
Mercedes-Benz B-Klasse (2017)
Dygtige og behagelige mennesker, Meget profesionelle. Kun +++++++👌👌👌👌👌 herfra
Aquiles
Citroën Jumpy (2019)

Vi har mekanikere klar til at hjælpe

Har du spørgsmål? Kontakt os på 77 34 32 21, [email protected] eller chat.

Kampagner & tilbud

Se alle kampagner & tilbud

Alle bilreparationer

Få tilbud nær dig

Vi har 251 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud