Seneste bedømmelser

cirka et år siden
Torben J.
Toyota Auris 2008
Et rigtig godt værksted. Vi havde kun kontakt over telefonen pga Coronaen, men følte at der var en god kontakt hvor der blev ydet en rigtig god service. Bilen blev lavet og arbejdet var iorden. Så værkstedet kan klart anbefales.
mere end 2 år siden
Bo G.
Opel Astra 2008
mere end 2 år siden
Michael J.
Suzuki Splash 2011
Jeg ville meget gerne have været informeret bedre omkring prisdifference fra tilbuddet til det endelige beløb. Jeg fik at vide, at der kunne være en lille forskel men her snakker vi næsten 200 % oveni beløbet hvilket jeg ikke er tilfreds med
mere end 2 år siden
Kurt P.
BMW X1 2011
mere end 2 år siden
Mads R.
Peugeot 407 2005
mere end 2 år siden
Steffen A.
Hyundai i30 2011
mere end 2 år siden
Bendt P.
Volkswagen Passat 1997
Mangel på planlægning af arbejdet-havde beskrevet hvad type tandstang som skulle monteres..med typenavn og nr i arbejdsbeskrivelse hos Autobutler.. så den kunne jo have været bestilt da jeg kom med min bil da værkstedet havde næsten 14 dage til at planlægge,inden jeg havde tid hos værksted..så i stedet for at ventet 2 en halv dag på at få min bil tilbage-kunne den have blevet lavet på den aftalte tid,som var 'en dag'..måtte droppe en masse aftaler som jeg havde med folk og det blev dyrt.. ja..så var der det med bundpladen på bilen-sagde de skulle passe på den,når de afmonterede den da den var lidt skrøbelig pga. alder..men det skete ikke..så nu hænger den i strips og uoriginale skruger..?? Men de er flinke folk på værkstedet..helt sikkert..men har som beskrevet, problemer med planlægning af arbejdet og lytte til folk.. Mvh.. Bendt

Suldrup Auto Teknik - Hella Service Partner - 1. aug 2018

Hej Bendt.
Vi er da ganske kede af denne anmeldelse, da vi bestemt ikke mener det er rigtig det du skiver.
1: Bundpladen som der bliver fortalt os vi skal være forsigtig med hænger i laser da bilen kommer ind på værkstedet og det er ikke muligt at montere rigtigt så vi spurgte dig og viste dig hvordan vi kunne montere den med en strips i midten så det ikke ville hænge så meget mere.
2: Afstanden mellem dig og hvor vores værksted ligge kan vi desværre ikke gøre noget ved. De forgæves ture frem og tilbage er jo så bare desværre løgn fra din side af, Vi aftalte at bilen skulle være færdig tirsdag for så skulle vi ikke stresse med at få den færdig og så vi snakkede sammen i går (tirsdag) at den ikke kunne nå at blive færdig da vi havede fået en forkert tandstang og vi ville gå en ny onsdag morgen. så at du har kørt forgæves er jo ikke sandt!!
Fortsat god dag ;)
mere end 2 år siden
Mick C.
Citroën C3 2008
Rigtig god service. Kan klart anbefale dette værksted! Super godt værksted for dig og din bil
næsten 3 år siden
Christen
Nissan Qashqai 2016
næsten 3 år siden
Tonny L.
Mercedes-Benz E 250 CDI 4-matic (212.282) 2009