Book tid online
  •  Næste ledige tid om 6 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

20 dage siden
Peugeot 107 2013
gik som det skulle blev dog lidt dyrere end forventet da jeg også skulle have skiftet bremser... blev også informeret om at det var sidste sæson for mine sommerdæk hvilket jeg dog var klar over men er rart at vide de kigger efter evt. mangler og fejl
ca. 1 måned siden
Service ,  Renault Megane III 2009
En fin oplevelse. Et reelt og kompetent værksted. De fandt nogle ekstra ting, der også skulle laves. Alt i alt rigtig fint
ca. 2 måneder siden
Bremser ,  Volkswagen Golf VI 2009
Let at få tid, fik skiftet bremserskiver og klodser for/bag. Blev lidt mere end forventet da Autobutler havde lavet en fejl i tilbuddet. Det var værkstedet uden skyld i.
2 måneder siden
Syn/omsyn/synstjek ,  Opel Astra 1999
god service
4 måneder siden
Kobling ,  Citroën Xsara Picasso 2001
God, fair og ikke mindst ærlig vurdering og reparation! Kommunikationen var hurtig og effektiv, og bilen var hurtigt færdig!
4 måneder siden
Skoda Fabia 2004
Godt
4 måneder siden
Tandrem/kæde ,  Skoda Fabia 2008
Hverken første eller sidste gang jeg sender min bil til reperation her. Sønderbæk Auto yder en super service og er gode til at kommunikere såfremt de bemærker noget ved bilen, som man skal lægge mærke til.
4 måneder siden
Udstødning ,  Ford 1.8 TDCi 2005
4 måneder siden
Ford Focus C-MAX 2005
Sønderbæk Auto var præcise og professionelle. Arbejdet blev udført fuldstændigt som aftalt og der var gratis lånebil klar. Andre værksteder kan lære af Sønderbæk.
4 måneder siden
Anhængertræk ,  VW 2.0 TDI 2011
super