Book tid online
  •  Næste ledige tid om 5 dage
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

5 måneder siden
cirka et år siden
Service, Fiat Panda 2011
Hurtig svar på tilbud og aftale med værkstedet. Værkstedet jeg valgte var BJ Auto i Rødkærsbro. Super værksted, god service, venlig betjening, så alt i alt en positiv oplevelse og et værksted jeg fremover vil benytte på trods af en afstand på 13 km. Også et værksted jeg kan anbefale andre. Prisen kom under tilbudet, da flere af de ting der var givet tilbud på i (80.000 km eftersyn), var skiftet nogle uger før. Orla Kristensen, Viborg.
cirka et år siden
Aircondition, Citroën C5 2012
Jeg fik lavet det aftalte. Til aftalt tid og pris.
cirka et år siden
Tandrem/kæde, Volkswagen Passat 2000
mere end et år siden
Peugeot 206+ 2011
mere end et år siden
Dæk, Renault Clio IV 2014
næsten 4 år siden
Bremser, Fiat Punto 1996
Blev taget godt imod af samtlige på værkstedet... Man kunne mærke en god stemning. Der blev givet et tilbud på reperationen jeg havde sat ud på autobutler... Samtidigt blev der givet gode råd med på vejs... Prisen blev aftalt. Og den lovede pris blev holdt. Dejligt værksted god service.. og så plus lidt ekstra inden for prisen. Rigtig godt tilfreds. Absolut et sted jeg godt kunne finde på at bruge igen næste gang.
cirka 4 år siden
Aircondition, Mazda 3 2007
God oplevelse. Mekanikeren virkede interesseret i at give en god oplevelse, og han løb endda lige hurtigt gennem bunden på vognen og fandt et par andre ting der kunne trænge til at blive ordnet med tiden.
cirka 4 år siden
Olieskift, Suzuki Grand Vitara 2007
mere end 4 år siden
Elektrisk arbejde, Peugeot 307 2002
God service