Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

cirka 9 timer siden
Elektrisk arbejde ,  Seat Altea XL 2007
Fin kommunikation, og fleksible løsninger
3 dage siden
Volkswagen Touran 2016
Rigtig god service. Kan varmt anbefales...
4 dage siden
Styretøj ,  Subaru Forester 2009
Leveret som aftalt. Meget venlig betjening. Regning som aftalt.
5 dage siden
Skoda Fabia 2005
Fantastisk god oplevelse. Fik lavet det bestilte til den aftalte pris og oveni fik jeg ordnet en fejlmeddelelse fra computeren, som ikke synes relevant. Jeg er ovenud godt tilfreds med værkstedet.
5 dage siden
Bremser ,  Mazda 2 2011
Fik lavet en stor service til en fin pris. Værkstedet ringede til mig for at høre, om de skulle skifte en rem i motoren, som var slidt. Remmen havde de gemt, så jeg kunne se den. Super service og et reelt værksted. Jeg har klart tænkt mig at få min næste service lavet hos dem :)
6 dage siden
Stenslag/rudeskift/glasarbejde ,  VW Up! 2012
Hurtig og venlig betjening og fint arbejde
8 dage siden
Motor ,  Mazda 2 2003
Helt sublim service, noget af det bedste jeg længe har oplevet. Da min bil "døde" på vej til mekanikeren, sendte de en hjælpende hånd ud (uden beregning). De varmeste anbefalinger herfra.
10 dage siden
Skoda Fabia 2013
Fin og troværdig behandling - og 1000 kr billigere end næstbilligste tilbud. Fik lavet alm. service og monteret træk. Arbejdet tog længere tid end forventet - men jeg kunne beholde lånebilen og prisen ændrede sig ikke.
11 dage siden
Affjedring/støddæmpere ,  Ford Mondeo 2006
SUPER service, kommer helt sikkert igen. Der var lidt ekstra der skulle laves hvilket først kunne ses da tingene blev skilt ad. Det blev håndteret hurtigt og professionelt uden at regningen stak helt af.
11 dage siden
Citroen C4 2005