Book tid online
  •  Næste ledige tid om 1 dag
  •  Mulighed for lånebil

Seneste bedømmelser

3 dage siden
Kobling ,  Citroën C3 2004
Jeg er meget tilfreds med det arbejde som er blevet udført. Der blevet ydet en god service og fik beskrevet præcis hvad der var blevet lavet på bilen! Grunden til jeg giver 4 stjerner og ikke 5 er fordi at bilen ikke kunne blive færdig til tiden. Men så fik jeg lov til at låne en bil uden ekstra betaling!
4 dage siden
Elektrisk arbejde ,  Skoda Superb 2002
- Der skulle pludseligt laves for 3 gange så meget som først aftalt. De udskiftede dele så ikke beskadiget ud. - Tiden blev overskredet, så jeg måtte vente 1,5t. - Jeg måtte 2 gange tilbage til værkstedet for at de fik de sidste ting på plads. - En af de fejl jeg bad dem om at lave er kommet igen efterfølgende.

Autoteknik Viby - Din Bilpartner - 20. jan 2017


Synes min kunder skal høre sagen fra min side af.
du aflevere din bil til service og samtidigt skulle vi skifte et lås på din dør, og en styre kugle. når vi laver service på din bil finder vi ud af, at der en del slid dele der skal skiftes, og vi ringer dig op og informere dig om det, og du siger at vi skulle bare skifte det dele. Og puldsigt siger du til os at bilen skal synes og om vi kunne gør det for dig, hvis ikke de dele bliver skiftet vil bilen ikke gå i gennem syn. Det var en af grunden til du skulle vente halv anden time ekstra.
Da du afhentede bilen fik du set alle de dele vi har skiftet på din bil og du var enig i at de dele vi har skiftet var slidte, derfor kan jeg ikke fåstå hvorfor du skriver at vi har skiftet dele som ikke så beskadiget ud.
10 dage siden
Kobling ,  Suzuki Swift 2005
Ringede og informerede om ekstra arbejde på bilen helt klart et plus.
15 dage siden
Bremser ,  VW 1.9 TDI 2008
Rigtig god behandling og rimelig pris da der opstod noget der yderligere skulle laves.
17 dage siden
Service ,  Toyota iQ 2010
25 dage siden
Bremser ,  VW Up! 2012
Super venligt personale. Og de lavede kun det der skulle laves. Tilbuddet var højere end den pris jeg endte med at betale da der var nogle dele som ikke skulle skiftes alligevel.
28 dage siden
Andre opgaver ,  Audi 100 1992
Fin behandling, hurtig reparation, af de tilbud jeg fik var de de dyreste, men til gengæld kunne de udføre reparationen, til den tid der passede mig. prisen blev som aftalt.
cirka en måned siden
Volvo V50 2008
God service Kommer igen
cirka en måned siden
Motor ,  Seat Ibiza 2010
Venlig, imødekommende og alt gik som aftalt. Pris højere pga jeg tilkøbe lidt ekstra
cirka en måned siden
Elektrisk arbejde ,  VW 2.0 TDI 2000